De nieuwe watervelden zijn goedgekeurd!
Vanaf komende woensdag 3 september gaan we starten met de keeperstraining. De keeperstraining zal plaatsvinden op de woensdagavond volgens het onderstaande schema.
18:00-18:45 MD1, MD2, JD1 18:45-19:30 MC1.MC2, MB1, JC1 19:30-20:15 open plekken
Sta jij al bij deze lijst mensen die mee gaan doen aan het seniorentoernooi? Zo niet, dat kan nog steeds! Inmiddels hebben ook al meer dan 110 mensen zich opgegeven voor de bbq en ook daar kan nog worden aangemeld tot vrijdagavond bij secretaris@deventerhockey.nl. Dit belooft een gezellige DHV-dag te worden. 
Wedstrijdschema openingstoernooi zaterdag 30 augustus voor elftallen. Zie bijlage
Tijdens het feestelijke openingsweekend zullen zaterdag en zondag de kampioensteams van het vorige seizoen worden gehuldigd. Zaterdag om 12 uur zullen  JB2, JB3, JC1, MC3, MC4, JD1, MD4 in het zonnetje worden gezet. Op zondag rond 17 uur wordt Veterinnen A gehuldigd. 
In bijlage het wedstrijdschema van Jongste Jeugd voor zaterdag 30 augustus. 
Het is bijna zo ver! De twee nieuwe watervelden kunnen worden geopend. Dit gaan we natuurlijk met z’n allen groots vieren in het weekend van 30 en 31 augustus.


Zaterdag 30 augustus
08.45 – 09.45 
Zoals velen van jullie misschien wel al gemerkt hebben is er het een en ander gewijzigd aan de omgeving van Lisa team.
Lisa team en de App zijn nu nog beter op elkaar afgestemd. Een korte handleiding van Lisa team is bij dit nieuwsbericht bijgevoegd.
Om het seizoen voor de jongste jeugd weer goed begeleid te kunnen starten organiseren we op dinsdag 2 september vanaf 20.00 u een coachavond voor de coaches van de jongste jeugd.
Het trainingsschema staat in LISA. Deze is te vinden op de site aan de rechterkant via handige links en selecteer een schema.
Ten opzichte van het voorlopige schema zijn er wat kleine veranderingen. Kijk dit goed wanneer en op welk veld je training hebt.
Beste vrijwilligers, coaches, managers, barhoofden, barmedewerkers en trainers van het seizoen 2013/2014,


Zonder vrijwilligers, geen bruisend DHV!

Lekker een uur in de week bewegen op het veld en ontdekken waarom je kinderen het zo leuk vinden om te hockeyen? Wel willen spelen, maar je wil niet de competitie-verplichting in het weekend (meer)? Kom dan eens trimhockey proberen!
Vanaf 13 september aanstaande is weer de Grote Clubactie. Dit jaar doet DHV mee om doelen te verwezenlijken die zonder deze actie niet mogelijk zijn. DHV kan hier een mooi bedrag mee verdienen, maar ook diegene die een lot koopt: een hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro en vele andere mooie prijzen,
Internationale theaterhit ‘Brandweermannen’ in
Deventer brandweerkazerne
  Hockeyers let op: Teambuilding,   humoristisch belicht. Leuk voor je hele team.
Acties


Digitaal wedstrijdformulier

Handige links

Vandaag jarig
Eva Kramers
Eelco Kruizinga
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.