Beste Jongens,

Het zaal seizoen loopt op zijn eind en nog even en jullie mogen weer lekker buiten hockeyen. De eerste veldtrainingen zijn weer begonnen en oefenwedstrijden zijn gepland.

Om jullie nog een "boost” te geven, organiseert Heren 1 een extra clinic voor jullie op: 
Op dinsdag 14 maart is er gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer of uw huidige bitje aan te laten passen indien nodig.
.

Het DHV club bitje is ook mogelijk!
.
Hebben jullie het al gelezen?
https://hockey.nl/nieuws/zaalhockey/zaalhockey-leeft-dus-zaalhockeyhaters-stop-zeuren/
Jongens ZD3 is overtuigend kampioen geworden in de zaal. Met 33 punten uit twaalf wedstrijden heeft deze gelegenheidsformatie met spelers uit de veldteams D1 en C3, en topkeepers uit de zaalteams ZD2 en ZD4 (en nog een speler ook uit ZD4) een geweldige prestatie neergezet.
Het hockeykamp georganiseerd door Nationale Sportkampen komt weer naar DHV deze zomer. Het kamp zal plaatsvinden van 24 t/m 28 juli 2017.
De snelle beslissers die tot 1 maart kiezen voor het hockeykamp op DHV ontvangen een gratis TK-hockeystick.
Op 13 februari heeft de extra ALV plaatsgevonden m.b.t. onze eigen zaalaccommodatie. Het bestuur vond het van belang dat de leden in dit stadium gevraagd werden om door te gaan met het aanvragen van de vergunning m.b.t. de bouw van een eigen zaalaccommodatie op het terrein, met   in de wetenschap dat dit
Eigenlijk is dit M8E1 en dit jaar deden ze voor het eerst mee aan de zaalcompetitie als MD8. Sinds de 1e competitie dag stonden ze bovenaan en zijn met maar 1 verloren wedstrijd zaalkampioen geworden!
Voor na de winterstop zijn wij op zoek naar nieuwe trainers. Het gaat om de volgende dagen en tijden:

Woensdag  15.00-17.00 F en E jeugd
Donderdag 17.45-19.00 JC2 19.00-20.15 MB3

Vrijdag 16.00-17.00 F en E jeugd
Na twee bloedstollende wedstrijden, hebben de meiden van MB2 vandaag het kampioenschap binnengesleept. Van harte gefeliciteerd!!!
Na het succes van vorig jaar heeft het bestuur besloten ook dit jaar de DHV Keepersclinic te laten organiseren.

Op 4 maart aan het eind van de middag is er weer plek voor 25 keepers om hun skills te verbeteren.
Winterhockey!

Het nieuwe jaar goed beginnen? Tijdens de winterstop graag buiten doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Goede voornemens nakomen? Net aangeleerde trucs onder de knie houden? Of eens zelf een stick vasthouden in het veld in plaats van alleen je kids aan te
De jaarplanning tot aan het einde van seizoen 2016-2017 is te vinden op de website onder de gele button Jaarplanning (rechts op site te vinden - boven button digitaal wedstrijdformulier).
 
Vrijdag 25 november is de laatste veldtraining. Vanaf week 48 is het winterstop en begint, voor de teams die meedoen, het zaalseizoen.

In week van 27 februari starten de selectieteams weer met trainen en in de week van 6 maart starten de breedte teams weer met trainen conform het trainingsschema.
Ben jij tussen de 8 en 16 jaar oud? Lees dan snel verder!
Op woensdag 15 maart van 17.00-19.00 uur organiseert MATCHPLAY een gave clinic! 
Zie de afbeelding met wat er allemaal gaat gebeuren en welke coole prijzen jij kan winnen!
Op zondag 25 juni zullen op de velden van DHV de plaatsingswedstrijden voor de Derde Klasse bondscompetitie worden gespeeld. Wij zijn trots dat we als club op deze dag wederom gastheer mogen zijn van een KNHB-activiteit. Via onderstaande link vind je alle data en locaties van KNHB 
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Hans Wolters
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.