Op dit moment zijn veel mensen al druk achter de schermen bezig met de voorbereidingen en indelingen van de nieuwe teams voor seizoen 2016/2017.  
   
Gister (zaterdag 30 april) zijn Mette Winter (MC1) en Anouk Meima (keeper MC1) tijdens de district ontmoetingsdagen in Amsterdam gescout voor Nederlands B, het nationale team voor meisjes van 14 en 15 jaar.
Ze zijn uitgenodigd om mee te doen aan de selectietrainingen die 3x zullen plaatsvinden in mei.
Clubscheidsrechters (14-18 jaar) worden uitgenodigd voor de Young Umpire Challenge op zondag 19 juni op H.C. Gooische!
Voor wat betreft het afhandelen van het DWF meld ik de volgende aandachtspunten:

Als het DWF als scheidsrechter of als coach is ingevuld en je komt op het laatste scherm dan zie je drie buttons, namelijk "Vorige” en "Verversen”. De derde button "Uitloggen” is daaronder zichtbaar. Deze is maar
Wat een geweldige week hebben we achter de rug! Na de Veterinnen A, de meisjes C1 nu ook de Heren 5 kampioen van het seizoen 2015-2016.   Een geweldige prestatie heren! Van harte gefeliciteerd.
De bar is in de meivakantie van 27 april tot en met 8 mei gesloten. 
Tijdens reguliere wedstrijden in het weekend (zoals 1 mei) is de bar gewoon open.
Daarnaast kan er bardienst aangevraagd worden bij trainingsbar@deventerhockey.nl en bar@deventerhockey.nl . 
Op de laatste ALV werd de mogelijkheid geopperd stemrecht te geven aan ouders.
Er waren helaas weinig leden en ouders van leden aanwezig.
Het bestuur opent daarom het podium van Standpunt DHV op zaterdag 21 mei tussen 10.00 tot 11.00 u. over dit onderwerp.

Laat uw stem horen!!
Doen jullie ook wel eens iets leuks met het team of hebben jullie gewoon een leuke of mooie foto?   Of zoals deze foto waar de coach als tegenprestatie ging hoelahoepen op het veld als het team met winst naar huis ging!     Mail deze foto dan naar foto@deventerhockey.nl zet er
Na een 3-1 overwinning op Nijmegen is onze MC1 nu al kampioen geworden in de IDC. Met nog 3 wedstrijden te gaan in de competitie, kan DHV MC1 niet meer ingehaald worden! Met dit kampioenschap hebben de meiden zich geplaatst voor het NK op 18/19 juni in Houten. Een geweldige prestatie!
Voor de vijfde maal op rij (!) heeft Veterinnen A het kampioenschap in de Hoofdklasse Oost veroverd. Met nog 4 speelrondes te gaan is er een niet te overbruggen voorsprong van 15 punten op de nummer 2. ...
I.v.m. de meivakantie zijn er geen trainingen van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei.
Mocht je wel willen trainen, dan kan dat in overleg met de trainer aan de hand van het trainingsschema. Denk er wel aan dat je zelf een sleutel van het complex dient te regelen.  
Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op DHV georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook? Meld jij je voor 1 april aan voor een hockeykamp in de zomer, dan krijg je een gratis TK hockeystick! Tophockeykamp (8-14 jaar)
Volgend seizoen gaan vrij veel van de bestaande barmedewerkers ons verlaten.
Daarom is de  barcommissie nu al op zoek naar nieuwe barmedewerkers, die dit seizoen nog ingewerkt zullen worden.
Wij zoeken mensen voor doordeweekse avonden, maar vooral ook voor de zaterdag en zondag.
 
Hockeysterren en begeleiders, onlangs werd de medische commissie gevraagd of er bij hockey ook een protocol is voor hoofdtrauma’s. Welzeker bestaat dit.
Hieronder de jaarplanning voor het seizoen 2015-2016.
Je kunt hier zien wanneer er géén trainingen zijn ivm vakanties, wanneer de competitie data zijn en wat de planning is voor de zaalhockey.

Trainingen
Handige schema's
Acties


StandpuntDHV
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.