JD4 is ongeslagen kampioen in de zaal geworden! Ook de laatste twee wedstrijden werden overtuigend gewonnen en bovendien werd het 100e doelpunt gemaakt! Een mooie prestatie van deze jonge ploeg. Op naar het veld!
Om de communicatie en de duidelijkheid van verantwoordelijkheden te verbeteren zijn de activiteiten die gedaan werden door de TC (Technische Commissie) overgenomen door de bestuursleden met een technische portefeuille.


Het Technisch Hart (TH) binnen het bestuur wordt gevormd door:
Zaterdag 6 februari was het Trefpunt in Gorssel het strijdtoneel van een titanenstrijd tussen de landenteams voor de benjamins Champions Trophy.
Op 11 juni 2016 zal bij DHV de Finaledag Super B-Competitie worden gespeeld. De 8 beste meiden- en 8 beste jongensteams uit de Super B-Competitie zullen op de velden van DHV strijden om de eerste plaats.
De KNHB heeft de nieuwe indeling en het speelschema 2e seizoenshelft 2015/2016 bekend gemaakt voor de JD en MD. Deze is te vinden op de DHV App en Standenmotor.
Veranderen  Zaalhockey?


Na de succesvolle eerste Standpunt DHV volgt op 12 maart de volgende sessie. Het zal dan gaan over de keuze, de teamindeling voor zaalhockey te laten zoals die nu is, of de indeling in de zaal los te koppelen van de veldelftallen.
 
Op 19 maart zal de eerste echte DHV Keepersclinic georganiseerd worden.

Keepers zijn belangrijk voor het team en daarom heeft de club besloten in deze belangrijke hockeyers te investeren.
 
Vanaf 22 februari starten de selectieteams aan de hand van het trainingsschema.
Vanaf 7 maart starten alle trainingen weer (In de app staat dit verkeerd!).
Door roosterwijzigingen e.d. zijn er nu een aantal teams die nog geen trainer hebben voor de tweede helft van het seizoen. Het gaat om de volgende teams:

Maandag:
MC3: 17.30-18.45   
Dinsdag:
JD4: 17.15-18.30

 
Op 25 januari, 1, 8, 15 en 22 februari van 19.00-21.00 geven Toine en Ed een cursus training geven. De desbetreffende trainers zijn hiervoor al uitgenodigd. Mocht u nou als ouder ook graag training willen geven, maar wat meer handvatten willen hebben, dan bent u hiervoor ook van harte uitgenodigd. Aanmelden kan
Afgelopen zondag, dankzij een fel bevochten 2-1 zege op Hattem,  is JB1 kampioen geworden in de zaal sub-topklasse. Gefeliciteerd jongens!
Op 1 februari werd een sponsorcontract met Volvo voor het jaar 2016 getekend. In de vestiging van Autobedrijf Nieuwenhuijse aan de Revalstraat 6 te Deventer (t.o. de Gamma) kon opnieuw getekend worden voor eenzelfde sponsorbedrag als voorgaande jaren. Wat niet iedereen weet is dat bij aanschaf van een nieuwe
In verband met de komende winterstop is tussen 1 december en 7 maart de bar gesloten.  Ook wordt vanaf 9 december de verwarming laag gezet en gaat hij het weekend van 5 maart weer aan.

Hieronder de jaarplanning voor het seizon 2015-2016.
Je kunt hier zien wanneer er géén trainingen zijn ivm vakanties, wanneer de competitie data zijn en wat de planning is voor de zaalhockey.

Trainingen
Handige schema's
Acties


Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
14-2    Dames 1 Drieluik
15-2    MD7 training
15-2    MD1
15-2    MC1
15-2    MC2
15-2    MB6
15-2    JB1
15-2    Trainerscursus
Hele agenda
Vandaag jarig
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.