Op dinsdag 27 Januari om 19.30 uur starten er in het clubhuis  2 TRAINERSCURSUSSEN !   Cursus 1 : Voor beginnende trainers - basis principes van het verzorgen van een training. Deze cursus wordt geleid door Toine Veenhuis. Senioren en ouders, met belangstelling voor het training geven/ of gewoon
Hierbij treft u alweer de 5e nieuwsbrief van dames 1. Ondanks het feit dat het winterstop is, is er altijd wel nieuws rondom de dames.
In de week van 16 februari starten de trainingen voor de selectieteams volgens het bekende trainingsschema.
De zaaltrainingen die plaatsvinden op het veld stoppen zodra het desbetreffende team zijn laatste zaalwedstrijd heeft gespeeld.
De CJJ organiseert deze winter, zoals elk jaar een wintercompetitie voor de Jongste Jeugd. Dit jaar hebben we daar 5 zaterdagen voor gereserveerd.
Voor het door gaan zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer
Er zal als volgt gespeeld worden:
Vind je het leuk om zaalhockey te kijken? En ben je benieuwd wie er wanneer in de thuishal speelt?
Kijk dan in bijgaand overzicht. Daarin staan alle zaalhockeywedstrijden van DHV-teams in een thuishal.
Voor alle typen velden geldt dat er NIET op gelopen en/of gespeeld mag worden indien de velden wit zijn door rijp of sneeuw. Er is dus geen verschil tussen (semi)watervelden en zandveld.  Natuurlijk mag er bij vorst ook niet worden gesproeid!
In verband met de komende winterstop is tussen 1 december en 27 februari de bar gesloten.
Ook wordt vanaf 3 december de verwarming laag gezet.
Wil je een evenement organiseren waarvoor barbezetting nodig is, dan kun je dit doen via de site onder het kopje accommodatie en bar, bar reserveren.
Wil jij ook tijdens de winterstop graag zo veel mogelijk buiten doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Je net aangeleerde waterveldtechniek onder de knie houden? 
Een oproep aan alle aanwezige ouders om leuke foto's van het Champions Trophy zaaltoernooi voor de benjamins te mailen naar info@deventerhockey.nl . Er staat helaas nog niets van op de site, terwijl het een absoluut hoogtepunt was. Jammer dat we niet één van onze 'hoffotografen' hebben gezien op die dag!
DHV-sponsor Toneelschap Beumer & Drost presenteert: CHUCK & CHARLENE (8+) zondag 8 februari om 14.30 uur in de Deventer Schouwburg.  
Nieuwegein – De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 van

Hockey is liefde Liefde is hockey Hockeyliefde Liefdeshockey
Een dag per jaar is de wereld omgeven door romances, liefde en een klein beetje mystiek. De uitgelezen dag voor een onderling hockeytoernooi om de liefde voor het hockeyen, samen met je vrienden of vriendinnen te beleven.
KIKA DHV Paastoernooi
4 april 2015, Deventer
Voor meisjes C-teams in top en subtop*
1. Ik wijs alle fluitisten nogmaals op de spelregels van ZAALHOCKEY, die op de site zijn geplaatst onder "HOCKEY” en " Scheidsrechters ”. Voor iedereen geldt dat het doorlezen ervan verhelderend werkt en dat je met jouw regelkennis de teams kunt overtuigen met jouw fluitkunde. Er zijn ook leuke en over-zichtelijke
Handige schema's
Acties


Digitaal wedstrijdformulier


Agenda
28-1    Kopij Nieuwsflits DHV
31-1    ZaZo trimmers
31-1    MC6 & MC7 training
31-1    M8E6
4-2    Kopij Nieuwsflits DHV
7-2    ZaZo trimmers
7-2    MC6 & MC7 training
7-2    M8E6
Hele agenda
Vandaag jarig
Mika Janssen
Janne Westra
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.