Momenteel ligt er nog steeds sneeuw op de velden. Gezien de weersvoorspellingen blijft dit door de vorst voorlopig nog wel even liggen. Tot nader bericht de velden niet betreden! 
Jongens D1 en jongens D2 konden door sneeuwval niet hockeyen... gelukkig hebben ze als alternatief een squash toernooi gespeeld! Namens de jongens van D1 en D2 bedankt voor de organisatie !
Op vrijdag 3 februari a.s. vindt de Deventer Sportverkiezing 2016 plaats in de Deventer Schouwburg. Voorafgaand aan de show geeft Stefan Groothuis,Olympisch Kampioen op de 1000 meter, een lezing over prestatie en mentaliteit in de sport. Stefan Groothuis: "Op 3 februari zal ik in de Deventer Schouwburg vertellen
Winterhockey!

Het nieuwe jaar goed beginnen? Tijdens de winterstop graag buiten doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Goede voornemens nakomen? Net aangeleerde trucs onder de knie houden? Of eens zelf een stick vasthouden in het veld in plaats van alleen je kids aan te
Na het succes van vorig jaar heeft het bestuur besloten ook dit jaar de DHV Keepersclinic te laten organiseren.

Op 4 maart aan het eind van de middag is er weer plek voor 25 keepers om hun skills te verbeteren.
Vrijdag 25 november is de laatste veldtraining. Vanaf week 48 is het winterstop en begint, voor de teams die meedoen, het zaalseizoen.

In week van 27 februari starten de selectieteams weer met trainen en in de week van 6 maart starten de breedte teams weer met trainen conform het trainingsschema.
De jaarplanning tot aan het einde van seizoen 2016-2017 is te vinden op de website onder de gele button Jaarplanning (rechts op site te vinden - boven button digitaal wedstrijdformulier).
 
In de bijlage treft u het trainingsschema van de zaal aan. Vanaf 28 november starten de zaaltrainingen. De zalen zijn gehuurd tot en met 3 februari. Mocht het zo zijn dat er na 3 februari nog wedstrijden gespeeld worden, dan kan er contact worden opgenomen met de zaalcommissie om eventueel langer door te trainen. 
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
19-1    Voetbal UD
25-1    training MF2
26-1    Voetbal UD
30-1    JA2 training
31-1    Dames 1 oefenwedstrijd
1-2    training MF2
4-2    JA1 oefenwedstrijd
6-2    JA2 training
Hele agenda
Vandaag jarig
Richard Eijsten
Luuk Wouters
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.