De vaste 11-tal keepers die zich hebben aangemeld voor de keeperstraining worden komende woensdag 3 september om 19:30 uur omgekleed verwacht op veld 3.
Nieuw seizoen: nieuwe manier van reserveren.
Met de komst van de nieuwe velden hebben wij een accommodatie waar je U tegen zegt!  Wil je daar nog meer van genieten en buiten de reguliere trainingen en wedstrijden iets organiseren, kijk dan op de DHV site onder het kopje "accommodatie &
Vanaf komende woensdag 3 september gaan we starten met de keeperstraining. De keeperstraining zal plaatsvinden op de woensdagavond volgens het onderstaande schema.
18:00-18:45 MD1, MD2, JD1 18:45-19:30 MC1.MC2, MB1, JC1 19:30-20:15 open plekken
Zoals velen van jullie misschien wel al gemerkt hebben is er het een en ander gewijzigd aan de omgeving van Lisa team.
Lisa team en de App zijn nu nog beter op elkaar afgestemd. Een korte handleiding van Lisa team is bij dit nieuwsbericht bijgevoegd.
Om het seizoen voor de jongste jeugd weer goed begeleid te kunnen starten organiseren we op dinsdag 2 september vanaf 20.00 u een coachavond voor de coaches van de jongste jeugd.
Het trainingsschema staat in LISA. Deze is te vinden op de site aan de rechterkant via handige links en selecteer een schema.
Ten opzichte van het voorlopige schema zijn er wat kleine veranderingen. Kijk dit goed wanneer en op welk veld je training hebt.
Lekker een uur in de week bewegen op het veld en ontdekken waarom je kinderen het zo leuk vinden om te hockeyen? Wel willen spelen, maar je wil niet de competitie-verplichting in het weekend (meer)? Kom dan eens trimhockey proberen!
Vanaf 13 september aanstaande is weer de Grote Clubactie. Dit jaar doet DHV mee om doelen te verwezenlijken die zonder deze actie niet mogelijk zijn. DHV kan hier een mooi bedrag mee verdienen, maar ook diegene die een lot koopt: een hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro en vele andere mooie prijzen,
Internationale theaterhit ‘Brandweermannen’ in
Deventer brandweerkazerne
  Hockeyers let op: Teambuilding,   humoristisch belicht. Leuk voor je hele team.
Acties


Digitaal wedstrijdformulier

Handige links

Vandaag jarig
Roos de Brie
Sarah Catharina Henzen
Aukje van Raaij
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.