Sta jij al bij deze lijst mensen die mee gaan doen aan het seniorentoernooi? Zo niet, dat kan nog steeds! Inmiddels hebben ook al meer dan 110 mensen zich opgegeven voor de bbq en ook daar kan nog worden aangemeld tot vrijdagavond bij secretaris@deventerhockey.nl. Dit belooft een gezellige DHV-dag te worden. 
In bijlage het wedstrijdschema van Jongste Jeugd voor zaterdag 30 augustus. 
Wedstrijdschema openingstoernooi zaterdag 30 augustus voor elftallen. Zie bijlage
Tijdens het feestelijke openingsweekend zullen zaterdag en zondag de kampioensteams van het vorige seizoen worden gehuldigd. Zaterdag om 12 uur zullen  JB2, JB3, JC1, MC3, MC4, JD1, MD4 in het zonnetje worden gezet. Op zondag rond 17 uur wordt Veterinnen A gehuldigd. 
Het is bijna zo ver! De twee nieuwe watervelden kunnen worden geopend. Dit gaan we natuurlijk met z’n allen groots vieren in het weekend van 30 en 31 augustus.


Zaterdag 30 augustus
08.45 – 09.45 
Zoals velen van jullie misschien wel al gemerkt hebben is er het een en ander gewijzigd aan de omgeving van Lisa team.
Lisa team en de App zijn nu nog beter op elkaar afgestemd. Een korte handleiding van Lisa team is bij dit nieuwsbericht bijgevoegd.
Om het seizoen voor de jongste jeugd weer goed begeleid te kunnen starten organiseren we op dinsdag 2 september vanaf 20.00 u een coachavond voor de coaches van de jongste jeugd.
Heb je oude, nog mooie hockeykleding, -schoenen, of andere –spullen of wil je voor een mooi prijsje een nieuw hockeytenue aanschaffen? Daarvoor heeft Anouk Meima de 2 e hands kledingmarkt bedacht!
Het trainingsschema staat in LISA. Deze is te vinden op de site aan de rechterkant via handige links en selecteer een schema.
Ten opzichte van het voorlopige schema zijn er wat kleine veranderingen. Kijk dit goed wanneer en op welk veld je training hebt.
Beste vrijwilligers, coaches, managers, barhoofden, barmedewerkers en trainers van het seizoen 2013/2014,


Zonder vrijwilligers, geen bruisend DHV!

De materiaalcommissie zal woensdag 27 en vrijdag 29 augustus van 19.30 tot 21.00 uur de keepertassen uitreiken. Keepers en/of coaches van teams zonder vaste keeper kunnen de tassen in ontvangst nemen op de genoemde tijden bij het materiaalhok aan de achterzijde van het clubhuis. Bij verhindering graag een vervanger
Dit is de slogan van de KNHB en geldt ook dit seizoen weer voor de Deventer Hockey Vereniging. Wat gaan we hiermee doen?  Vorig seizoen heeft de scheidsrechterscommissie een begin gemaakt met een inhaalslag om de jeugdleden met de B-leeftijd een kaart te laten halen. Zelfs een paar ouders van
Vanaf 13 september aanstaande is weer de Grote Clubactie. Dit jaar doet DHV mee om doelen te verwezenlijken die zonder deze actie niet mogelijk zijn. DHV kan hier een mooi bedrag mee verdienen, maar ook diegene die een lot koopt: een hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro en vele andere mooie prijzen,
Acties


Digitaal wedstrijdformulier

Handige links

Vandaag jarig
Areke Heijnis
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.