Jeroen den Hertog, bekend bij de club, heeft met zijn bedrijf GymFit aan het bestuur van DHV gevraagd of hij qua sponsoring iets kon betekenen voor de club. Voorwaarde was dat de arbitrage van DHV er van profiteert. 
Aanstaande zondag spelen Dames 1 en Heren 1 weer hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk HCM uit Arnhem en Hattem. Het is de dames er alles aan gelegen om de goede klassering in de top 3 te verstevigen om zo met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Hiervoor hebben de dames nog 2 wedstrijden te gaan die beiden
Wat hebben karate en hockey met elkaar gemeen? Een heleboel, zo weten de meiden van de C2 van de Deventer Hockey Vereniging inmiddels. Zij kregen maandagavond namelijk een heuse karate clinic bij Sportschool Drachman in Deventer. 
Beste C en D leden ,


Er is goed nieuws , heel goed nieuws !!! Er komt weer een hockey-feest speciaal voor alle c en d 11 tallen.  En het leuke is dat jullie en je introducees meer dan welkom zijn.

Laat je stem horen!
Oefen thuis en klik hier , dan kun je altijd het nieuwe clublied van DHV meezingen!
Laat ze het horen
De hand op je hart
Pal voor de helden in het geel en het zwart
Altijd naar voren
Strijden wij mee
Honderd jaar de mooiste club, da's ons DHV!
Het gezelschap DHVino, Vrienden van DHV gaat met maar liefst dertien leden van start, een prachtig begin al stopt de ambitie hier natuurlijk niet. Binnenkort kan je in de hal van het clubhuis zien wie de leden zijn., een groep waar je vast graag bij wilt horen. Wil je je aanmelden of wil je meer weten? Mail naar
Handige schema's
Acties


Digitaal wedstrijdformulier


Agenda
23-11    "Zondag" trimmers
24-11    DZ coassistenten
24-11    Vergadering KNHB DBC
25-11    ALV
26-11    Kopij Nieuwsflits DHV
29-11    CD-feest
30-11    "Zondag" trimmers
1-12    DZ coassistenten
Hele agenda
Vandaag jarig
Tamara Bril - Grave
Annerieke Verkerk
Marieke de Wit