De trainersbijeenkomst van vanavond, dinsdag 30 juni, gaat niet door. Wel is er al een nieuwe datum geprikt,  namelijk maandag 17 augustus. Noteer deze datum nu alvast in jullie agenda's!
Het sleutelplan/sluitplan van DHV zal voor komend seizoen worden herzien. Dit kan tot gevolg hebben dat sommige sleutels niet meer passen en dat alarmcodes niet meer werken.
Het bestuur wil jullie graag meer betrekken bij het beleid van de club.  Dit willen we bereiken door de discussie aan te gaan over dilemma's die velen van jullie wel herkennen. Het komende seizoen kun je meerdere initiatieven verwachten, zoals een pagina in iedere Telescoop over één zo'n dilemma.
(Door) hockeyen tijdens de zomer? Elke maandagavond weer summertrim! Ook voor potentiƫle nieuwe leden.Wil jij ook tijdens de zomerstop graag doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Net aangeleerde trucs niet verleren? Of wil je uitproberen of je het hockeyspel (weer) eens op wilt pakken? Kom meedoen
Veterinnen B is nog steeds op zoek naar een keepster!.
Ben jij of ken jij iemand die in ons gezellige team wil keepen? neem dan contact op met yvdmeulen@deventerhockey.nl
Wij heten je van harte welkom.
Doe mee aan de Nationale Sportkampen op DHV. Deze zomervakantie wordt er een Tophockeykamp, een Original Hockeykamp en een Sport&Spelkamp georganiseerd op DHV. Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?
Tophockeykamp (8-14 jaar) op DHV
Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.
1.    Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieĆ«n spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde
De vakantie is nog net niet begonnen, maar achter de schermen wordt er al weer gewerkt aan het nieuwe seizoen.
De reguliere bar is vanaf heden gesloten. Wilt u barbezetting hebben, dan graag tijdig uw verzoek, niet via het formulier op de site, maar richten aan bar@deventerhockey.nl en aan trainingsbar@deventerhockey.nl . Dan gaan wij ons best voor u doen. 
Handige schema's
Acties


Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
30-6    MB2
1-7    MB1
1-7    MD3
1-7    Team Miek Soof
1-7    MC1
2-7    Dames 1
4-7    ZaZo trimmers
6-7    Nationale Sportkampen - HOCKEY KAMP
Hele agenda
Vandaag jarig
Jeroen van der Reijden
Maartje Rijsman
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.