Op woensdag 26 oktober organiseren wij weer de jaarlijkse informatie-avond zaalhockey.   Deze avond zal vooral in het teken staan van uitleg over spelsystemen/spelregels en praktische zaken rondom zaalhockey en is bedoeld voor (m.n. beginnende) coaches/managers en spelers/speelsters van onze
Mocht u vragentekens hebben omtrent de hockeyvelden, naar aanleiding van het nieuws m.b.t. de kunstgrasvelden.

Op Hockey.nl is vrijdag 7 oktober bekend gemaakt dat de hockeyvelden geen gezondheidsgevaar geven.
Vandaag zijn de contributie nota's voor seizoen 2016-2017 naar iedereen verstuurd.  De bijbehorende incasso vindt donderdag 20 oktober plaats. Heb je geen incasso opdracht gegeven? Dan graag binnen 2 weken de nota zelf naar ons overmaken.
De Benjamins trainen zaterdag 15 okt. WEL op veld 4! Ook de Funkeys trainen zaterdagochtend 15 okt. op het kleine veldje zoals altijd van 8.45-9.30 uur.
Zaterdag 22 okt. is er geen training voor de Benjamins en Funkeys.

Van 17 t/m 23 oktober is het herfstvakantie. Alle reguliere trainingen gaan dan niet door. Mocht je als team toch willen trainen, dan dien je en veld te reserveren via de website. Tevens dien je zelf voor een sleutel te zorgen, het complex is namelijk ook gesloten. 
Wij zijn nog dringend op zoek naar trainers voor de volgende dagen en teams:
Woensdag
F-jeugd 15.00-16.00
E-jeugd 16.00-17.00

Vrijdag
F jeugd 16.00-17.00 (start na de herfstvakantie) 

De jaarplanning voor het seizoen 2016-2017 (momenteel tot eind december 2016) is sinds kort te vinden op de website onder de gele button Jaarplanning (rechts op site te vinden - boven button digitaal wedstrijdformulier).
Deze lijst zal de komende tijd worden aangevuld, zodat het hele jaar zichtbaar is. 
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Chantel Blok
Rosalie Feilzer
Noor Schaafsma
Gijs van der Veldt
Laatste verslagen
16 okt - Heren 1 vervolg