Geen wintercompetitie Jongste Jeugd op zaterdag 31-1


Koning winter gooit alsnog roet in het eten. Er ligt sneeuw op de velden en deze zal zeker zaterdagochtend niet verdwenen zijn. Sterker nog, er komt waarschijnlijk alleen maar meer bij. 

Februari:
·          Train de trainer door Ed en Toine
·          Vanaf 16 februari: veldtraining jeugd selectieteams
Op dinsdag 27 Januari om 19.30 uur starten er in het clubhuis  2 TRAINERSCURSUSSEN !   Cursus 1 : Voor beginnende trainers - basis principes van het verzorgen van een training. Deze cursus wordt geleid door Toine Veenhuis. Senioren en ouders, met belangstelling voor het training geven/ of gewoon
Hierbij treft u alweer de 5e nieuwsbrief van dames 1. Ondanks het feit dat het winterstop is, is er altijd wel nieuws rondom de dames.
In de week van 16 februari starten de trainingen voor de selectieteams volgens het bekende trainingsschema.
De zaaltrainingen die plaatsvinden op het veld stoppen zodra het desbetreffende team zijn laatste zaalwedstrijd heeft gespeeld.
De CJJ organiseert deze winter, zoals elk jaar een wintercompetitie voor de Jongste Jeugd. Dit jaar hebben we daar 5 zaterdagen voor gereserveerd.
Voor het door gaan zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer
Er zal als volgt gespeeld worden:
Voor alle typen velden geldt dat er NIET op gelopen en/of gespeeld mag worden indien de velden wit zijn door rijp of sneeuw. Er is dus geen verschil tussen (semi)watervelden en zandveld.  Natuurlijk mag er bij vorst ook niet worden gesproeid!
In verband met de komende winterstop is tussen 1 december en 27 februari de bar gesloten.
Ook wordt vanaf 3 december de verwarming laag gezet.
Wil je een evenement organiseren waarvoor barbezetting nodig is, dan kun je dit doen via de site onder het kopje accommodatie en bar, bar reserveren.
Wil jij ook tijdens de winterstop graag zo veel mogelijk buiten doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Je net aangeleerde waterveldtechniek onder de knie houden? 
De Medische Commissie organiseert weer een reanimatiecursus met behulp van een AED. Er hangt zo’n defibrillator in het clubhuis naast de dames - wc boven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Het kost ongeveer twee uur tijd. Er zijn geen kosten aan verbonden. Gekozen kan worden uit  dinsdag 3 febr. en maandag 9 febr.
Een oproep aan alle aanwezige ouders om leuke foto's van het Champions Trophy zaaltoernooi voor de benjamins te mailen naar info@deventerhockey.nl . Er staat helaas nog niets van op de site, terwijl het een absoluut hoogtepunt was. Jammer dat we niet één van onze 'hoffotografen' hebben gezien op die dag!
DHV-sponsor Toneelschap Beumer & Drost presenteert: CHUCK & CHARLENE (8+) zondag 8 februari om 14.30 uur in de Deventer Schouwburg.  

Hockey is liefde Liefde is hockey Hockeyliefde Liefdeshockey
Een dag per jaar is de wereld omgeven door romances, liefde en een klein beetje mystiek. De uitgelezen dag voor een onderling hockeytoernooi om de liefde voor het hockeyen, samen met je vrienden of vriendinnen te beleven.
Nieuwegein – De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 van
KIKA DHV Paastoernooi
4 april 2015, Deventer
Voor meisjes C-teams in top en subtop*
1. Ik wijs alle fluitisten nogmaals op de spelregels van ZAALHOCKEY, die op de site zijn geplaatst onder "HOCKEY” en " Scheidsrechters ”. Voor iedereen geldt dat het doorlezen ervan verhelderend werkt en dat je met jouw regelkennis de teams kunt overtuigen met jouw fluitkunde. Er zijn ook leuke en over-zichtelijke
Handige schema's
Acties


Digitaal wedstrijdformulier


Vandaag jarig
Robert - Jan Casteel
Annebel Stiekema
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.