Hieronder de jaarplanning voor het seizoen 2016-2017 (gedeelte tot eind december 2016).
Deze lijst zal de komende periode worden aangevuld.
Wij krijgen nog wel eens de vraag over de facturen of betalingen van contributie. Graag willen we jullie erop wijzen dat je dit zelf kunt controleren. Hoe? Zie uitleg hieronder: .   Ga naar de website, www.deventerhockey.nl 1. Log in, rechts bovenaan de pagina, met je eigen lidnummer en
Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien elkaar graag weer terug op de Deventer hockeyvelden in augustus.    
Dit jaar kun je naast de thuis en uit wedstrijdshirts, thuis en uit kousen, rokjes en shorts ook trainingspakken (vanaf begin september op de site te bestellen) en hoodies (vanaf begin september op de site te bestellen) bestellen via de website van DHV/ClubColors. 
.
 
In de bijlage treft u het concept trainingsschema aan. Er zullen misschien nog een aantal kleine dingen veranderen. Wij streven er naar om ieder team tenminste 1 keer op het waterveld te laten trainen, echter is dat niet altijd mogelijk. 
DVA is in Tilburg 5e van Nederland geworden!!
Dames,van harte gefeliciteerd!
De feedback die ons bereikt is dat teams het openingstoernooi als een verplichting zien i.p.v. als een "opwarmer om elkaar als team te leren kennen" en alvast wat wedstrijdjes in nieuwe samenstelling te spelen. Derhalve zullen we op 3 september GEEN openingstoernooi laten plaatsvinden.
Op dinsdag 30 augustus zal de JTC zoals gebruikelijk voor alle (komende) coaches en teammanagers in de juniorenlijn (A t/m D) de gebruikelijke coachavond organiseren.
.
Vanaf 20.00 uur in het clubhuis.
.
Agenda:
.
- inleiding JTC
(Door)hockeyen tijdens de zomer? Elke maandagavond weer summertrim! Ook voor potentiƫle nieuwe leden.Wil jij ook tijdens de zomerstop graag doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Net aangeleerde trucs niet verleren? Of wil je uitproberen of je het hockeyspel (weer) eens op wilt pakken? Kom meedoen met
De trainingen voor het seizoen 2016-2017 starten:
Selectieteams en opleidingsteams: maandag 22 augustus
Overige teams:                                maandag 29 augustus 

Handige schema's
Acties


StandpuntDHV
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
31-7    training UD
31-7    training UD
2-8    training UD
2-8    Dames 1 training
4-8    training UD
5-8    Dames 1 training
7-8    Dames 1 oefenwedstrijd
8-8    MC1 training
Hele agenda
Vandaag jarig
Frank Aarnink
Marco Elshof
Chris Jansen
Sico Kartadjoemena
Lisanne Koops
Karlijn Winter
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.