En ook Dames 2 is nu al officieel kampioen! 

Een gelijkspel afgelopen zondag was voldoende, omdat hun concurrent heeft verloren. Ze staan nu 7 punten voor met nog 2 wedstrijden te gaan.
Hieronder treft u de agenda voor de Algemene Ledenvergadering, die vanavond 30 mei, om 20:00 uur in ons clubhuis wordt gehouden, aan. Alle documenten betreffende deze vergadering, kunt u vinden bij de documenten (nadat u bent ingelogd in Lisa).


1. Opening
Jongens D4 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. De uitwedstrijd tegen Arnhem werd met 2-9 gewonnen. Volgende week zaterdag gaan de jongens op jacht naar de 100e goal. Ze spelen dan thuis om 11:00 uur tegen Nijmegen.
Wil jij nog meedoen aan de allerlaatste extra techniektraining dit seizoen, stuur dan voor 3 juni een mail naar training@deventerhockey.nl met vermelding van je naam en team waarin je speelt (iedereen die speelt in een breedteteam elftal van D t/m A is welkom) en doe aanstaande zondag (weer) mee.
Op 11 juni a.s. zal er bij ons op de velden de KNHB Super B finale worden gespeeld. Deze dag komen de 8 beste jongens en 8 beste meisjes B-teams van Nederland - in deze categorie - strijden om de titel. . DHV kan de lunch voor de deelnemende teams verzorgen: Wat houdt deze lunch
De meeste teams spelen in het weekend van 4 juni hun laatste competitiewedstrijd. Voor die teams (ook JJ en de keeperstrainingen!) eindigen de trainingen dan ook op vrijdag 3 juni.
Aan het einde van het seizoen heeft DHV natuurlijk een aantal veldkampioenen.     Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom willen wij onze kampioenen zaterdag 4 juni om 15:30 uur op de club feliciteren met hun behaalde succes.     Noteer de datum en tijd in
Wil je graag spelen in DHV Dames 1? Meld je dan aan bij Frank Wensink (06-11094744 of via mail frankwensink@live.nl).
Er zijn op 16, 23 en 30 juni open trainingen tussen 20:00 en 22:00 uur. Deelname kan alleen na aanmelding.
Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op DHV georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?
Tophockeykamp (8-14 jaar)
Hoewel Heren 1 nog een aantal wedstrijden moet spelen, kijken we ook al heel voorzichtig naar het volgend seizoen. 
Daarom organiseren wij 2 open trainingen. Lijkt het je leuk of ken je iemand die wel voor ons Heren 1 zou willen spelen, meld je dan nu aan voor deze open trainingen .
 
NB:
Alle opzeggingen die tot nu toe zijn binnengekomen zijn verwerkt in ons systeem. Indien u geen bevestiging van opzegging heeft ontvangen, kan het zijn dat de mail niet aangekomen is. Wij verzoeken u de mail dan nogmaals te verzenden. Excuses voor het ongemak.
Aan de wedstrijd tegen GHBS wordt door de Stentor veel aandacht besteedt.
Volgend seizoen gaan vrij veel van de bestaande barmedewerkers ons verlaten.
Daarom is de  barcommissie nu al op zoek naar nieuwe barmedewerkers, die dit seizoen nog ingewerkt zullen worden.
Wij zoeken mensen voor doordeweekse avonden, maar vooral ook voor de zaterdag en zondag.
 
"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.
In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.
Iedereen heeft vast meegekregen dat Dames 3 weer met de voetjes van de vloer ging op hun tweede geslaagde feest Rebel 2.0 Goes Wild. Helaas was de concurrentie groot en hebben ze de titel van het beste feest niet aan de haak kunnen slaan. Toch hebben ze een poging gedaan om een prijs te winnen en dat met succes! Dames 3
Het einde van het seizoen komt in zicht en de ervaring leert dat spelers soms prioriteit gaan (moeten) geven aan hun eindexamens of proefwerkweken. Om problemen te voorkomen (boetes, punten in mindering) benadrukt de JTC hierbij nogmaals de regels voor leenbeleid (zie bijlage)!
Hieronder de jaarplanning voor het seizoen 2015-2016.
Je kunt hier zien wanneer er géén trainingen zijn ivm vakanties, wanneer de competitie data zijn en wat de planning is voor de zaalhockey.

Trainingen
Handige schema's
Acties


StandpuntDHV
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Laatste verslagen
29 mei - Heren 3 vervolg