Corrie Ruskamp 1925-2015

Ons bereikte het bericht van overlijden op 21 februari 2015 van ons lid van verdienste Corrie Ruskamp – van Baak. Niet veel leden van de jongere DHV-garde zullen Corrie gekend hebben, maar des te meer de wat oudere DHV’ers en vooral –sters.
We mogen weer! Het einde van de winterstop!
Vanaf aanstaande maandag 2 maart starten alle trainingen weer; natuurlijk volgens het bekende trainingsschema.
Op naar heerlijke overwinningen in 2015 en wellicht een kampioenschap!
Geert Dalhuisen nieuwe trainer/coach heren 1
Net voor de winterstop is afscheid genomen van Tino Stoop als trainer/coach van heren 1. In de winterstop is Geert Dalhuisen definitief bereid gevonden het seizoen verder af te maken.
Programma 2015
In de meivakantie het Bovelander minihockeykamp voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en de  Bovelander tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)!Vandaag heeft MHG het sanitair en de kleedkamers grondig gereinigd en is de boel weer heerlijk opgefrist. Ook de ramen moesten er aan geloven.
Er is weer het een en ander vernieuwd in Lisa team:
Een geheel vernieuwde start pagina; Oefenwedstrijdmodule, zet zelf een oefenwedstrijd uit; Teamnieuws mogelijk en teamevenementen nu ook aangepast met presentie; Mogelijkheid om via ik optie aan te geven welke teams zichtbaar zijn in de agenda in
Februari:
·          Train de trainer door Ed en Toine
·          Vanaf 16 februari: veldtraining jeugd selectieteams
Dames 1 hoopt de 2e helft van het seizoen de lijn van voor de winterstop door te kunnen trekken zodat er aan het einde van het seizoen nog een bijzonder toetje in kan zitten. Promotiewedstrijden naar de overgangsklasse. In deze nieuwsbrief staat o.a. de voorbereiding op deze 2e helft.
Niemand wil bij het spelen van een hockeywedstrijd een groene, gele of rode kaart ontvangen. Ook scheidsrechters zijn er niet op uit om kaarten uit te delen. Maar als scheidsrechter ontkom je er soms niet aan. Wat betekent dit nu en wat zijn de consequenties? In het kort komt het op het volgende neer.  NB Mocht
KIKA DHV Paastoernooi
4 april 2015, Deventer
Voor meisjes C-teams in top en subtop*
Handige schema's
Acties


Digitaal wedstrijdformulier


Agenda
2-3    DZ coassistenten
2-3    JTC Vergadering
3-3    Bestuursvergadering
4-3    Kopij Nieuwsflits DHV
5-3    JA1 oefenwedstrijd
6-3    MF5
9-3    Witteveen & Bos
16-3    DZ coassistenten
Hele agenda
Vandaag jarig
Jort van den Broek
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.