Dames 1 brengt 3 koninklijke punten thuis

29-4 Nieuws
Lieve supporters 💛🖤,

In het weekend waarin de koning weer een jaartje ouder is geworden, mochten wij afreizen naar Weesp 🧡🦁.

Met gezonde spanning stonden wij klaar om 70 minuten lang te strijden voor 3 punten. In het eerste kwart waren de oogjes nog dicht en kwamen wij 1-0 achter. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op.

Na een korte peptalk en een dextrootje kwamen we in het tweede kwart op de 1-1, door een lift over de keeper van Layla. Fris uit de kleedkamer waren wij gebrand om toch de punten mee te nemen. Met een doelpunt van Julia uit de strafcorner zette wij de wedstrijd naar onze hand (1-2).

Weesp kwam zowel in het derde en vierde kwart er bijna niet meer uit en zo kwamen wij nog beter in de wedstrijd. Door een mooie interceptie en een snelle pass van Suus, kwam er direct ruimte voor Ellis om een actie te maken richting de goal.  Ellis maakte een backhand slag die Jelot er op een magische wijze heeft ingetikt. Proost op de overwinning en Willie 🤴🏼🧡!

Nu een weekje rust! Op 12 mei staat VVV op het programma in eigen huis! 🖤💛. Ohja en……. DHV dames1 heeft gehandhaafd in de eerste klas!!! 🕺🕺🕺