Vorige

Inzameling ballen

19-3
Elk seizoen raken wij als club honderden ballen kwijt. Ze verdwijnen over de hekken, blijven ergens liggen of verdwijnen in tassen. De afgelopen jaren zijn we zo duizenden ballen verloren die toch 3 tot 4 euro per stuk kosten. Nu is dat natuurlijk altijd zonde van het geld maar nu kunnen we ons dat ook niet meer veroorloven.
Alle ballen de kwijt raken moeten weer terug bij de club komen. De materiaalcommissie heeft daarom een Ballen Inzamel Kliko (BIK) geplaatst tussen het clubhuis en de velden 2 en 3. Alle ballen die jullie vinden rondom de velden kun je in deze groen kliko gooien. Kijk ook thuis nog eens in de schuur. Theoretisch heeft elk lid meerdere hockeyballen van DHV thuis liggen. Zoek ze op en gooi ze in de Ballen Inzamel Kliko (BIK).
De materiaalcommissie onderzoekt ook de mogelijkheid een aangepaste BIK te plaatsen bij het hek zodat ook de hondenbezitters de door hun honden gevonden ballen weer aan ons kunnen terug geven.
Als we er samen voor zorgen dat we zuinig zijn met de ballen, dan scheelt dat elk jaar enkele duizenden euro’s. Geld uitsparen is ook geld verdienen.
Alvast bedankt namens de materiaalcommissie.
 
19-3-2012