Vorige

Wintercompetitie jeugdleden DHV

21-1

Wintercompetitie jeugdleden DHV

 

Zaterdag 24 januari gaat de wintercompetitie van start. De coaches hebben via de lijnverantwoordelijke Tcér   het wedstrijdschema gekregen voor de 3 zaterdagen (24 en 31 januari en 7 februari). Wij hebben ons best gedaan om voor iedereen een leuk en uitdagend wedstrijdprogramma te maken. Dit zal vast en zeker niet elke keer voor iedereen zijn gelukt.. Het doel van de wintercompetitie is vooral weer leuk en gezellig met je sport en team bezig te zijn en straks bij de start van de reguliere competitie weer enigszins ontwaakt te zijn uit de hockey winterslaap.

 

Elk team speelt in principe 1 wedstrijd per dag, maar omdat wij met een ongelijk aantal teams zitten, spelen sommige teams 2x een wedstrijdje. De E en F jeugd spelen een halfuur en de andere teams 45 minuten. Het begin en eindsignaal wordt centraal gegeven.

 

Naast het spelen van de wedstrijdjes hebben alle teams een fluitbeurt. Net als vorig jaar willen wij de coaches vragen de fluiters voor de desbetreffende wedstrijden aan te wijzen.

Voor wie geen enkele fluitervaring heeft geeft Toine Veenhuis a.s zaterdag om 09.30 uur en 11.30 uur een korte scheidsrechtersinstructie.

 

Op de laatste zaterdag van de wintercompetitie (7 februari), is er na de laatste wedstrijd, wederom een derde helft. Naast de bitterballen, Glühwein en onze “house DJ” gaat het jeugdbestuur een aantal teams dan wel bepaalde personen in het zonnetje zetten (sportiefste/leukste/gekste team, het team met de beste keeper, de leukste coach of de beste scheidsrechter etc.). Iedereen kan zijn eigen team of een ander team hiervoor aanmelden. In het clubhuis, op de bar, komt een doos te staan waarin iedereen zijn voordracht kan doen (met motivatie). Het Jeugdbestuur zal uit alle aanmeldingen een keuze maken en deze personen of teams op 7 februari op een gepaste wijze in het zonnetje zetten.

 

 

Wij gaan er vanuit dat de wintercompetitie wederom een groot succes wordt, waarbij het vooral gaat  om de gezelligheid en weer  bezig te zijn met je sport en het team.

 

 

Fred Bulder (Bestuur/JTC)

( [email protected])

 

p.s. Willen de winnaars van de wintercompetitie van het vorige seizoen de bekers weer inleveren ( MB2, MC2, MC3, MD6, JD3, JA2 en JC3)

 

 

Voor het wedstrijdschema wintercompetitie 2009, zie de bijlage!!
 
21-1-2009 Bijlage