Vorige

Nieuws van de Lustrumcommissie

20-6 Nieuws


100 jaar DHV, "Can you feel it?”

De honderdste verjaardag van DHV nadert! Een aantal DHV-leden is al enige tijd in touw met de voorbereidingen voor een mooi lustrumjaar. Op de 99ste verjaardag van de club, zaterdag 17 november 2012, wordt dit jaar feestelijk ingeluid. Tal van activiteiten en toernooien zullen gedurende het hockeyseizoen 2012/2013 plaatsvinden met als klap op de vuurpijl een spetterend feest op zaterdag 16 november 2013! 

"CAN YOU FEEL IT?”  is de vrolijke slogan die het gehele lustrumjaar zal klinken bij DHV. Hoor je het al schallen door de luidsprekers als DHV weer scoort? Via de DHV-website, facebook (deventerhockey) en Twitter houden we je op de hoogte van alle activiteiten!

Doe mee: Ontwerpwedstrijd Lustrumlogo.

Graag roepen wij de hulp in van alle DHV’ers, jong en oud, bij het ontwerp van een lustrumlogo. Dit logo zal gebruikt worden in alle communicatie-uitingen, op de lustrumartikelen die er komen, op de cover van het lustrumboek en natuurlijk zal het prijken op het grote bord voor het clubhuis.

Waar moet het logo aan voldoen?

De randvoorwaarden voor het ontwerp zijn de volgende pijlers: 1. de kleuren: geel en zwart, 2. de naam: DHV, 3. de tekst : 100 jaar, 4. de slogan: "Can you feel it?” en 5. een "Deventer-element”. Je kunt gebruikmaken van het huidige logo maar je mag ook een heel nieuw logo bedenken! Laat je creativiteit de vrije loop; we zijn erg benieuwd naar je inzending! Je ontwerp ontvangen we graag, het liefst digitaal, vóór 13 juli a.s. op e-mail: [email protected]. Je mag ook een (digitale) foto maken van je ontwerp en deze mailen.

Wat kun je winnen?

De prijswinnaar wordt bij de opening van het nieuwe hockeyseizoen bekend gemaakt. Naast eeuwige roem, zal hij/zij het prachtige DHV lustrumboek ontvangen dat nu in ontwikkeling is en een aantal lustrumartikelen met het zelf ontworpen logo.

Doe mee en zet ‘m op!

Op zoek naar oud DHV-leden.

Ook met onze oud-leden vieren we graag ons twintigste lustrum. Heb je zelf gehockeyed bij DHV en ben je verhuisd? Of ken je oud-leden waarvan wij mogelijk het juiste adres niet meer hebben? Wij zijn heel blij met namen en mailadressen van oud-leden. Je kunt ze sturen naar email: [email protected]. Dank je wel voor je medewerking!

De lustrumcommissie "Een eeuw DHV”.

 

 
20-6-2012

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?