Vorige

We luiden het lustrumjaar in; vier het mee!

29-10 Nieuws

Nog even! Hebben jullie ook zo’n zin in een feestje? Op zaterdag 17 november knallen we met z’n allen het lustrumjaar in. Voor een ieder, van jong tot oud, hebben we geweldige activiteiten in petto!

Circusachtige capriolen voor de Benjamins en E-F-jeugd:

’s Morgens vroeg staat de Benjamintraining op zijn kop. Clowns en heuse steltlopers uit "Deventer op Stelten” halen met muziek en veel kabaal doldwaze circuscapriolen uit op het veld. Toine en Nicolette hebben wel een heel bijzondere training voor onze jongste DHV’ers in petto. Om 10.00 uur kunnen de kinderen zich laten schminken achter de Lustrumkraam waar je onder andere lekkere chocolademelk met slagroom kunt kopen. Coaches kunnen bij deze kraam terecht voor suikerspinbonnen voor hun team. De suikerspinkraam draait om 16.00 uur gele suikerspinnen. Dit wil je niet missen! Je komt toch zeker ook?


Test jezelf: Benjamins, EF-teams, CD- en AB-teams, veteranen en Heren- en Dames-teams.

Vanaf 15.00 uur kun je op Veld 2 meten hoe hard jij slaat. Speciale meetapparatuur is aanwezig om jou te testen. Wie haalt de snelste dribbeltijd? Doe je best op de dribbelbaan die voor jullie is uitgezet! Er zijn mooie prijzen te winnen. Tracteer jezelf hierna op een saucijzenbroodje en een glas glühwein of chocomel die je in de Lustrumstand kunt kopen. Grote trek? Wat dacht je van een lekkere zak frites? Of toch ook een suikerspin?


Wie zijn de herfstkampioenen?

We gaan ze huldigen, de kampioenen van dit seizoen. Om 16.30 uur, voordat de band start, zetten we onze kampioenen in het zonnetje. Een daverend applaus van alle DHV’ers is natuurlijk op zijn plaats. Wees erbij!


Officieel moment.

Daar worden we even stil van: 99 jaar, wat een leeftijd! Met de wethouder, Margriet de Jager en onze voorzitter, Henk Nutbey luiden we om 17.00 uur ceremonieel het lustrumjaar in.

Swing je mee naar de 100?

Vanaf 17.30 uur vervolgt de band "Fast Lane” en speelt de sterren van de hemel. Swing je mee?

 

We zien je graag de 17e! Tot dan!

 

De lustrumcommissie en haar feestcommissie

Rob Muller, Marcel Bootsma, Eugenie Geurtsen en Afke Pricker. Tinus Blom, Margriet Eenjes, Wilma Koch en Tom Stokman


 
29-10-2012