Vorige

Bestel ze nu: Unieke DHV Lustrumpostzegels!

3-4 Nieuws

Heb je de lustrumpostzegels al besteld of wil je ze graag hebben? Het heeft even geduurd maar er zijn nu twee mogelijkheden om ze op korte termijn in je bezit te krijgen.

  1. Maak € 6,- per set over op ons  rekeningnummer 38 24 99 387, t.n.v. DHV Lustrum, onder vermelding van "DHV Lustrumpostzegels”, het aantal sets dat je wenst en het bezorg- of postadres. Zodra het bedrag op onze rekening staat, bezorgen wij de postzegels binnen enkele dagen bij je thuis. Woon je niet in (de regio) Deventer, dan sturen wij je ze met de post. In dit geval vragen wij je € 0,50 extra over te maken voor de portokosten.
  2. Haal de postzegels op bij woonwinkel Carlos in Huis, Smedenstraat 66-68, in Deventer (centrum). Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur kun je hiervoor in deze winkel terecht. Je kunt, liefst contant, direct afrekenen bij Carlos in Huis. Website: www.carlosinhuis.nl.

Dus maak een bedrag over of breng een bezoekje aan Carlos en maak je Nieuwjaarspost bijzonder met zo’n unieke DHV-postzegel!

Een set bestaat uit drie postzegels en drie ansichtkaarten en kost € 6,00. Van dit bedrag komt  € 2,50 ten goede aan de organisatie van de activiteiten voor ons 20stelustrum.  In het nieuwe jaar zullen er verscheidene momenten zijn waarop je de zegels ook op de club kunt kopen. Voor informatie of vragen mail je met [email protected].

De Lustrumcommissie.

 


 
3-4-2013 Bijlage