Vorige

Inschrijven Lustrumboek

22-5 Nieuws

Je kunt het jubileumboek NU bestellen

Op 18 november 2013 viert DHV haar honderdjarig bestaan! Onze club brengt ter gelegenheid van dit bijzondere lustrum een boek uit dat het levensverhaal van DHV vertelt en recht doet aan de rijke geschiedenis van DHV. Een stijlvol lustrumboek in A4-formaat, met 256 pagina’s in een full colour uitvoering. Het boek doet oude tijden herleven en veel mensen die DHV kleur geven vertellen hun verhaal. Er is veel ruimte gereserveerd voor foto’s, onder andere van alle teams en trainingsgroepen in 2013-2014. Kortom: een lees-, kijk-, sfeer- en herinnerboek voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. In de bijlage van dit bericht vind je een globale inhoudsopgave.


Het boek is te koop voor 27,50 euro. We verwachten natuurlijk dat heel veel mensen het jubileumboek willen kopen. Om de druk in goede banen te leiden, willen we de oplage nauwkeurig vaststellen. Daarom vragen we om nu alvast in te tekenen op de aanschaf van dit bijzondere boek.


Je kunt het jubileumboek NU bestellen via het bestelformulier op onze site (klik hier). Iedereen die het boek vóór 1 mei bestelt, ontvangt gratis een DVD met oude DHV-films. Uiteraard kun je meer exemplaren bestellen en je kunt de uitgave van het boek ook sponsoren. Alle sponsors ontvangen als dank de DVD met oude DHV-films èn – indien gewenst – een naamsvermelding in het boek.


Alvast hartelijk dank voor jouw bestelling.

Henk Nutbey
interim voorzitter Deventer Hockey Vereniging

en

Jan Willem Blom, Mariette van Gelein Vitringa, John Hendriks, Moniek Wessel en Gea Zieverink

schrijvers en ontwerper van het jubileumboek Deventer Hockey Vereniging 1913-2013

 
22-5-2013 Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Ik ben erg benieuwd! Heb het meteen besteld.

Eline Toet18-3-2013 @ 22:36:51

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?