Vorige

De grote postzegelactie!

3-4 Nieuws

Zaterdag 6 april start de Grote DHV Postzegelactie. De lustrumcommissie vraagt jullie hulp bij de verkoop van de mooie DHV Lustrumpostzegels. Deze postzegels hebben wij laten maken in het kader van ons 100-jarig bestaan. Met  de opbrengst van de verkoop, kunnen we leuke activiteiten en een prachtig feest organiseren voor alle leden.

Doe mee en win een pannenkoekendiner!

Dit is hoe het werkt:

1)      Zaterdag 6 april krijg je van je coach een intekenlijst. Vraag je familie, buren, vrienden en kennissen om een postset te kopen voor € 6,00 per set.

2)      Laat de mensen hun gegevens invullen op de lijst en reken direct de € 6,00 af.

3)      De postset bestaat uit 3 kaarten en een postzegelvel met 3 echte postzegels (waarde € 1,50 ). Je kunt de kaarten dus echt versturen met de postzegels.

4)      Van elke postset is € 2,50 voor DHV.

Omdat we zoveel mogelijk postsets willen verkopen, organiseren we een wedstrijd tussen alle teams. Het team dat de meeste postsets verkoopt, wint een pannenkoekdiner op een moment naar keuze (bijvoorbeeld na afloop van een wedstrijd of een teamuitje).

Daarnaast willen we elk team belonen hun inspanning. Van elke verkochte set krijgt het team (via de coach/manager) € 0,50 voor de teamkas. Dit geld kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een leuk teamuitje.

De actie start op zaterdag 6 april en loopt tot en met zaterdag 11 mei.

Lever op 11 mei  je ingevulde formulier in op de club samen met het opgehaalde geld (als je uit speelt voor je vertrekt of direct nadat je terug komt). Je krijgt dan direct de postsets mee zodat je deze bij je klanten kunt bezorgen. De Lustrumcommissie maakt daarna zo snel mogelijk het winnende team bekend en geeft het door jullie verdiende teamgeld aan de coach/manager.

 

Met vriendelijke groet,

 

De Lustrumcommissie.Voor vragen kun je mailen naar [email protected]of  [email protected]       

 
3-4-2013

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?