Vorige

Afkoop bardienst zaterdag en gewijzigde regeling bardienst zondag

22-5 Nieuws Bardienst/wedstrijdtafeldienst zaterdag:

Ouders van jeugdleden worden maximaal 1 keer per jaar ingedeeld voor een bardienst/wedstrijdtafeldienst van 3,5 uur op een zaterdag, ongeacht het aantal kinderen dat lid is van DHV. Coaches en managers van de zaterdagteams zijn vrijgesteld van deze bardienst/wedstrijdtafeldienst (maximaal twee per team!).

Voor het begin van het seizoen en voor aanvang van de tweede helft van het seizoen ontvangt u bericht van uw bardienst/wedstrijdtafeldienst. Ook krijgt u in de week voorafgaand aan de zaterdag van uw bardienst nog een herinnering.

Deze bardienst/wedstrijdtafeldienst kan aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,--.

Wilt u gebruik maken van de afkoopregeling, dan verzoeken wij u per omgaande een mail te sturen aan [email protected], doch in ieder geval voor 16 juli a.s. Vermeld dan ook de namen van de kinderen met het team.

Het afkoopbedrag wordt dan gelijk met de contributie in rekening gebracht en geïnd.

 

Vragen en opmerkingen kunnen per mail gestuurd worden aan [email protected]

 


Bardienst zondag:

De bardiensten zullen, net als afgelopen seizoen, ingedeeld worden op team. Het is hierbij dus de verantwoordelijkheid van het team om mensen in te delen voor de bardienst.

Zodra het wedstrijdschema bekend is worden de thuisspelende teams ingedeeld voor een bardienst van maximaal 1,5 uur per keer. De bedoeling is dat per bardienst minimaal twee barmedewerkers achter de bar helpen, het is aan het team om hier invulling aan te geven. De teams krijgen via de website hierover wekelijks bericht. Bij de indeling van de bardiensten wordt rekening gehouden met voorbereidingstijd en uitloop van de wedstrijd, doch het kan niet voorkomen worden dat je soms gelijk na de wedstrijd een bardienst hebt.


Vragen en opmerkingen kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar [email protected]


Frederiek Rikken, bestuurslid bar

Marjoke van Ederen, zaterdagbarcoördinator

Jasper Mol, zondagbarcoördinator

 
22-5-2014