Vorige

Benjamins grote winnaar op Champions Trophy

10-2 Nieuws Zaterdag 6 februari was het Trefpunt in Gorssel het strijdtoneel van een titanenstrijd tussen de landenteams voor de benjamins Champions Trophy.

Alle benjamins waren ingedeeld als vertegenwoordiger van de grote hockeynaties. Zoals bij de echte toernooien was er een openingsceremonie waar de teams voorafgegaan door de vlagdrager de zaal betraden.

Onder leiding van de jonge coaches, die de kinderen normaliter trainen op het veld, werden een poulefase en een finale ronde afgewerkt. De teams lieten de hele middag hoogstaand zaalhockey zien in spannende 4 tegen 4 wedstrijdjes. Luid aangemoedigd door het fanatieke publiek, opgezweept door de muziek van dj Toni Toné (aka Toine Veenhuis) en spreekstalmeester/organisator Ed van Orden hebben de kinderen laten zien wat ze in korte tijd hebben geleerd op het veld en in de zaal. Uiteindelijk ging AustraliĆ« er met de eindzege vandoor, na een spannende finale tegen Nieuw Zeeland. 

De middag is afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij alle deelnemers en coaches zijn gehuldigd met een gouden medaille, want dit evenement kende geen verliezers.

PS. Ouders die foto's hebben kunnen ze opsturen naar [email protected], dan maken we er een mooi foto album van op de site

 
10-2-2016

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?