Vorige

ABN AMRO Toptoernooi groot succes

2-9 Nieuws

Afgelopen zaterdag was DHV gastheer voor 16 teams uit heel het land en zelfs uit België die zich in het ABN AMRO toernooi gingen voorbereiden op de competitie. Onder de brandende zon streden de meiden in korte wedstrijden van 25 minuten om 4 bekers in 4 categorieën. Onze eigen MB1 en MB2 presteerden goed op dit toptoernooi. Ze eindigden beide 2e in hun categorie! Uiteindelijk werd Alliance uit Heemstede de winnaar van het toernooi.


De sfeer op het toernooi was goed, tussen de wedstrijden door konden de meiden lekker chillen op het grasveld waar de ABN AMRO voor een loungesfeer had gezorgd. Ook werden er hockeysticks verloot door de ABN AMRO en collecteerde de MB2 voor hun goede doel van dit jaar, Make a Wish. Na afloop was er een gezellige barbecue waar de helft van de teams nog aan mee deed. Moe maar voldaan kon de organisatie aan het eind van de dag terugkijken op een prachtig toernooi. Een traditie is gestart.


Op dit toernooi werd een proef gedaan met het gescheiden inzamelen van plastic afval. De eerste resultaten zijn positief, dus wellicht dat dit binnenkort op de hele club wordt ingevoerd.


De wedstrijden op veld 2 zijn door 360SportsIntelligence opgenomen en kunnen nu door de coaches geanalyseerd worden. Niks staat een succesvol hockeyseizoen meer in de weg.

 
2-9-2016