Vorige

Afkopen Bardienst seizoen 2016-2017

16-9 Nieuws Heeft u vorig seizoen de bardienst afgekocht en wilt u dat aankomend seizoen ook? Dan hoeft u niets te doen!

Bardienst/wedstrijdtafeldienst zaterdag
Ouders van jeugdleden worden maximaal 1 keer per jaar ingedeeld voor een bardienst/wedstrijdtafeldienst van ongeveer 3,5 uur op een zaterdag, ongeacht het aantal kinderen dat lid is van DHV. Coaches en managers van de zaterdagteams zijn vrijgesteld van deze bardienst/wedstrijdtafeldienst (maximaal twee per team!).

Aan het begin van het seizoen en bij aanvang van de tweede helft van het seizoen ontvangt u bericht van uw bardienst/wedstrijdtafeldienst. Ook krijgt u in de week voorafgaand aan de zaterdag van uw bardienst nog een herinnering.

Deze bardienst/wedstrijdtafeldienst kan aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,-- per jaar.

Wilt u gebruik maken van de afkoopregeling, dan verzoeken wij u per omgaande een mail te sturen aan [email protected], doch in ieder geval voor 1 oktober a.s. Vermeld dan ook de namen van de kinderen met het team waarin zij nu zitten.
Het afkoopbedrag wordt dan gelijk met de contributie in rekening gebracht en geïnd.

Vragen en opmerkingen kunnen per mail gestuurd worden aan [email protected].

Bardienst zondag
De bardiensten zullen, net als afgelopen seizoen, ingedeeld worden op team. Het is hierbij dus de verantwoordelijkheid van het team om mensen in te delen voor de bardienst.

Zodra het wedstrijdschema bekend is worden de thuisspelende teams ingedeeld voor een bardienst van maximaal 1,5 uur per keer. De bedoeling is dat per bardienst minimaal twee barmedewerkers achter de bar helpen, het is aan het team om hier invulling aan te geven. De teams krijgen via de website hierover wekelijks bericht. Bij de indeling van de bardiensten wordt rekening gehouden met voorbereidingstijd en uitloop van de wedstrijd, doch het kan niet voorkomen worden dat je soms gelijk na de wedstrijd een bardienst hebt.

Vragen en opmerkingen kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar [email protected].

Frederiek Rikken, bestuurslid bar
Lydia Gerritsma, zaterdagbarcoördinator
Jasper Mol, zondagbarcoördinator

 
16-9-2016