Vorige

Seizoen 2017-2018 Teamindelingen jeugd, Selectiecommissies

13-5 Nieuws
Het volgend seizoen nadert met rasse schreden en de verschillende commissies zijn al druk met de voorbereidingen daarvoor.
Hieronder een overzicht hoe een en ander in zijn werk zal gaan. 

De JTC en CJJ zullen op basis van de input van trainers en coaches (via o.a. de TIPS formulieren in Lisa) de teamindelingen verzorgen. 

Voor het indelen van de selectieteams zijn onafhankelijke selectiecommissies samengesteld. Deze commissies zullen op basis van beoordelingen, adviezen van trainers, input van coaches en waar nodig selectietrainingen de hoogste teams indelen.
Voor de transparantie van het beoordelingsproces en de aansluiting naar de breedte is bij elke juniorenlijn een lid van de JTC betrokken. 
Bij de jongenslijn geldt het eerste team als selectieteam, bij de meisjes doorgaans de eerste twee teams. 

Selectiecommissie jongenslijn bestaat uit:
Maarten Stolk (vz)
Remko Boel
Thijs Muller 
Franklin Kappers
Feike vd Heide betrokkene namens de JTC 

Voor de meisjeslijn: 
Toine Veenhuis (vz)
Wijnand Went
Sophie Oosterwegel
Jeantine Winter
Annemieke Kruis
Filiz Celik betrokkene namens de JTC

Bij de jongste jeugd staat spelplezier en ontwikkeling op de voorgrond. Daar vinden geen selecties plaats, maar wel worden teams zoveel mogelijk homogeen ingedeeld door de CJJ op basis van de input van trainers en coaches, zodat zij op een plek zitten met voldoende plezier en uitdaging. 
Bij de 8-tallen zullen voor de teams M8E1, M8E2, J8E1 onafhankelijke beoordelaars (Ed van Orden en Paul Wensink) de indelingen (iom met de CJJ) bepalen.

De teamindelingen zullen in principe bekend gemaakt worden na de laatste competitiewedstrijd (17 juni)
 
13-5-2017