Vorige

Afkopen bardienst

1-8 Nieuws
Heeft u vorig seizoen de bardienst afgekocht en wilt u dat aankomend seizoen ook? Dan hoeft u niets te doen!

Bardienst/wedstrijdtafeldienst zaterdag:
Ouders van jeugdleden worden ongeveer 1 keer per jaar ingedeeld voor een bardienst/wedstrijdtafeldienst van 3,5 uur op een zaterdag, ongeacht het aantal kinderen dat lid is van DHV. Coaches en managers van de zaterdagteams zijn vrijgesteld van deze bardienst/wedstrijdtafeldienst (maximaal 2 per team!).
Een aantal weken voor uw bardienst ontvangt u via e-mail bericht van uw bardienst/wedstrijdtafeldienst. Ook krijgt u in de week voorafgaand aan de zaterdag van uw bardienst nog een herinnering. Wanneer u niet kunt, dient u zelf voor vervanging te zorgen.
Deze bardienst/wedstrijdtafeldienst kan (alleen) aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,--. Wilt u gebruik maken van de afkoopregeling, dan verzoeken wij u per omgaande een mail te sturen aan [email protected], in ieder geval voor 3 september a.s. Vermeld dan ook de namen van de kinderen met het team. Het afkoopbedrag wordt dan gelijk met de contributie in rekening gebracht en geïnd.
Vragen en opmerkingen kunnen per mail gestuurd worden aan [email protected].

Bardienst zondag:
De bardiensten zullen, net als afgelopen seizoen, ingedeeld worden op team. Het is hierbij dus de verantwoordelijkheid van het team om mensen in te delen voor de bardienst.
Zodra het wedstrijdschema bekend is worden de thuisspelende teams ingedeeld voor een bardienst van maximaal 1,5 uur per keer. De bedoeling is dat per bardienst minimaal twee barmedewerkers achter de bar helpen, het is aan het team om hier invulling aan te geven. De teams krijgen via de website hierover wekelijks bericht. Bij de indeling van de bardiensten wordt rekening gehouden met voorbereidingstijd en uitloop van de wedstrijd, doch het kan niet voorkomen worden dat je soms gelijk na de wedstrijd een bardienst hebt. 
Vragen en opmerkingen kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar [email protected].

Minke Feenstra, bestuurslid bar
Lydia Gerritsma, zaterdagbarcoördinator
Jasper Mol, zondagbarcoördinator
 
1-8-2017