Vorige

Trainingsschema online!

11-8 Nieuws Het trainingsschema staat online! Wat een plezier gaan wij beleven met nog meer trainingen op een waterveld. Veld 3 is goedgekeurd! De sproeiers worden zo snel mogelijk goed afgesteld. Er is geprobeerd zoveel mogelijk trainingen op de 3 watervelden te plannen, maar op drukke momenten ontkomen we er niet aan om ook veld 4 te gebruiken. 

Voor 5 trainingen zijn wij nog op zoek naar trainers. Achter de schermen zijn wij uiteraard nog heel hard bezig om dit zsm ingevuld te krijgen. Vorig seizoen waren er nog 22 vacatures. 

De trainingen voor de topteams zijn deze week officieel van start gegaan. Zoals eerder gecommuniceerd zullen de trainingen voor de breedte-teams en de jongste jeugd vanaf 24 augustus weer gaan beginnen. 

Mocht je dus nog willen helpen training geven (betaald) meld je dan direct aan via [email protected] of 0639846464. Het is tevens mogelijk om jouw (maatschappelijke) stage bij ons te lopen en bieden daarvoor ook de juiste begeleiding. 

Bij vragen vragen over het trainingsschema kunnen jullie uiteraard contact opnemen via bovenstaande contactgegevens. Tot snel op de club! 

Met sportieve groet,

Eric-Jan Anneveld (EJ)
Technisch Manager DHV
 
11-8-2020