Vorige

Programma Lustrum

1-11

Deventer, 13 november 2008

 

Beste lustrumganger,

De voorbereidingen naderen het eind. Zaterdag 15 en zondag 16 november vieren we het 19e lustrum van onze hockeyvereniging. We hopen veel mensen naar het feest en de lustrum borrel komen en dat we iedereen zaterdag of zondag kunnen feliciteren met onze verjaardag. In de volgende hockey glossy hockey.nl kunnen we de foto’s van de zondag binnenkort terugzien.

Zaterdagochtend om 10.00 uur kondigen de ballonnen het begin van het feest aan. De Rabobank sponsort de ballonnenwedstrijd met fraaie prijzen.

In de tent voor het clubhuis wordt overdag limonade geschonken, met iets lekkers.

’s Avonds 20.30 uur is de tent onderdeel van het feest voor senioren. Leden, ouders van (jeugd)leden en oud-leden zijn van harte uitgenodigd voor dit feest. Tijd om met de mensen van langs de lijn te praten of te swingen. Omdat het feest is, trakteert de lustrumcommissie het eerste uur op gratis drankjes. Als het niet verstandig meer is zelf naar huis te rijden, wordt u (voor 5 euro) thuisgebracht. Een nuchtere chauffeur rijdt u in uw eigen auto of in een luxe auto naar huis.

De volgende dag wordt een middag voor het hele gezin, ofwel voor de hele hockey-familie! We gaan samen naar hockeywedstrijden van dames 1 en heren1 kijken.

Bob de Bouwer is met een theatershow tijdens de wedstrijd van heren 1 wedstrijd in het clubhuis. http://www.benveldkamp.nl/index.php?menu_id=501

Na afloop mag je met Bob op de foto! Ouders neem een camera mee.

Op de vrije hockeyvelden kan door degenen die niet zo van theater houden lekker worden gebald. Er volgt na de wedstrijd van heren 1 een strafballen competitie, waarvoor tijdens de trainingen voorronden zijn geweest.

Na Bob komt er een DJ die lekkere muziek draait. Chillen of swingen.

De tent is open voor de lustrum borrel na de wedstrijden (verscheidene teams spelen thuis) met muziek door een artiest. Tijdens de borrel zal door de Rabobank een groots kado worden aangeboden. Heren 1 reikt een prijs uit aan de winnaars van de strafballen competitie. Evenals voor zaterdagavond zullen er nuchtere chauffeurs geregeld worden om u veilig thuis te brengen.

In enkele weken is een programma gemaakt waar “voor elck wat wils” te vinden is. We hopen veel mensen met onze verjaardag te mogen feliciteren.

Tot 15 en16 november 2008!

De lustrumcommissie


 
1-11-2008