Vorige

Jongens welkom vanaf 5 jaar / meisjes vanaf 6 jaar

26-5

Het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur. Bij de jongste jeugd zijn er nog voldoende plaatsen voor meisjes met een geboortedatum welke ligt op of tussen 1 oktober 2004 en 30 september 2002. Voor oudere meisjes zijn er momenteel een beperkt aantal plaatsen (wie het eerst komt heeft het eerst een plaatsing). Meisjes geboren na 1 oktober 2004 moeten helaas wachten totdat zij 6 jaar zijn.

Jongens zijn welkom wanneer hun geboortedatum ligt op of voor 1 oktober 2005, voor hun zijn er in iedere leeftijdscategorie nog voldoende plaatsen. Jongens die geboren zijn na 1 oktober 2005 zijn welkom vanaf het moment dat zij 5 jaar zijn.

Wil uw zoon/dochter het wel eens komen proberen? Schrijf dan uw zoon/dochter in via de site. De eerste twee lessen zijn altijd proeflessen, als uw zoon/dochter het spelletje leuk vindt en na deze twee lessen blijft, dan wordt de aanmelding automatisch omgezet naar een lidmaatschap.

Wilt u zeker weten of er voor uw zoon/dochter plaats is dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar [email protected]. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoord geven.

 
26-5-2010