Vorige

AFKOOP BARDIENSTEN

5-10

Mocht je de bardiensten graag draaien, dan is dat natuurlijk heel fijn, maar er is nog een mogelijkheid voor de leden die de diensten toch liever afkopen.

Inmiddels hebben zo’n 90 mensen hun bardienst voor dit jaar afgekocht.

Vanaf de winterstop tot 1 februari wordt opnieuw de gelegenheid geboden om je bardienst af te kopen.

Nog even alles op een rijtje

Voor de zaterdag:

Iedere ouder doet in ieder geval 1 keer per jaar een vrijwillige bardienst van 3,5 uur ongeacht het aantal kinderen dat je op de hockey hebt. Heb je hier geen tijd voor of heb je er geen zin in dan kan je deze afkopen voor 35,00 per jaar. (dit bedrag is voor dit jaar vastgesteld en wordt per jaar opnieuw vastgesteld)

Voor de zondag :

Speel je op zondag dan wordt je 2 a 3 keer per jaar voor 1,5 uur ingedeeld meestal maar niet altijd aansluitend aan je eigen wedstrijd.

Wil je dit liever niet dan kan je ook deze dienst afkopen voor de voor dit jaar afgesproken som van 35 euro per jaar (dus voor 3 tot 4,5 uur).

Heb je nu 3 kinderen op de zaterdag hockeyen en hockey je zelf en je partner op de zondag dan betekent dat dat je 3 keer 35,00 euro kunt afkopen. Je kunt ook de dienst op zaterdag bijvoorbeeld wel voor je rekening nemen en dan betaal je 2 keer 35,00.

Het volstaat om een mail naar Erica Appelhof te sturen. Dat kan vanaf heden. Heb je je bardienst voor dit jaar al gedaan, dan krijg je in juni opnieuw gelegenheid om af te kopen (het heeft immers voor dit jaar dan geen zin meer.)

Heb je op zondag al 1 dienst gedaan, dan kan je de andere afkopen voor 17,50.

Leden die nu al ingedeeld staan, kunnen in principe niet meer afkopen, dit zou organisatorisch te ingewikkeld worden voor de indelers. Je kunt natuurlijk wel zelf vervanging regelen en je dienst dan alsnog afkopen.

Het afkoop bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.
 
5-10-2011