DHV banenmarkt

We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op!

DHV maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Wil jij ook jouw steentje bijdragen?

Een aantal commissies kunnen hulp gebruiken

Coördinatoren voor de jongens en meisjes gezocht

Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de ouders en trainers. Je bent de vraagbaak en zorgt voor de verbinding tussen de club en de ouders van al die enthousiaste jonge hockeyers.

Wij zoeken coördinatoren voor:

 • Benjamins en Funkeys
 • Jongens F, E6 en E8
 • Meisjes F

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de club en ons te komen versterken?

Laat het weten via [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook op 06-50163905. Martijn staat je graag te woord.

DHV-Communicatie Commissie

De Communicatie Commissie van DHV zoekt nieuwe leden. De commissie houdt zich met vele zaken binnen de club bezig: website up to date houden, de nieuwsflits uitbrengen, audio-visuele uitingen maken en printwerk voorbereiden. We zoeken een energiek lid dat van aanpakken houdt. Enige ICT- of AV-affiniteit zijn meegenomen. Interesse kunt u doorgeven via [email protected]

We zoeken met spoed medewerkers voor het prachtige DHV clubblad De Telescoop! Redactieleden en vormgevers worden gevraagd zich in grote getale te melden om van alle kopij weer een prachtige nieuwe Telescoop te maken. Onze leden kunnen niet wachten om de Telescoop weer door te bladeren. Aanmelden kan via [email protected]

De Materiaalcommissie:

Wat zoeken we:

Iemand die de bestelling voor zijn/haar rekening wil nemen.

Aan het begin van het seizoen kost dit wat meer tijd, om de order te maken voor het begin van het seizoen (ongeveer 2-4 uur). De nabestellingen kost ongeveer 30 minuten. Alles bij elkaar kost dit 1-2 uur per maand.

2 personen er bij voor uitgifte van materiaal en vragen. Als ik met iemand afspreek, doe ik dat op het moment dat ik toch op de club ben. Ik ga dus niet vaak apart voor iemand naar de club.
Aan het begin van het seizoen (uitgifte materiaal) en aan het eind van het seizoen (inname materiaal) kost wat meer tijd. 1 of 2 avonden per keer van 2 uurtjes hooguit. Verder vaak als je er toch bent, dus kost niet veel tijd. Alleen thuis elke week wel even een keer in de mail kijken wat er voor vragen zijn.

Laat het weten via [email protected]

Scheidsrechterscommissie

We zoeken 3 leden er bij voor de commissie.

Iemand om te helpen met indelen.
Iedere week mail checken. 3-4 keer per jaar een avond samen met Emma indelen en administratief verwerken. Gemiddeld 1-2 uur in de week tijdens het buitenseizoen

Iemand om de scheidsrechterscursus te regelen.
Cursus wordt 1 of 2 keer per jaar gegeven. Cursisten uitnodigen, in de gaten houden of ze de e-cursus doen en eventueel extra mail sturen. Een avond organiseren voor cursus/vragen. Een avond het examen organiseren. Per cursus ongeveer 20 uur werk.

Iemand voor het organiseren van begeleiden van nieuwe scheidsrechters.
Mail checken of er verzoeken zijn en uitvraag doen in de groep begeleiders. 1-2 uur per week tijdens het seizoen, maar pas als er een cursus afgerond is.

Laat het weten via [email protected]

JTC

Coordinatoren gezocht voor de Meisjeslijn binnen de junioren technische commissie (JTC)

Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de ouders en trainers. Je bent de vraagbaak en zorgt voor de verbinding tussen de club en de ouders van al die enthousiaste junioren hockeysters.
Wij zoeken op korte termijn coördinatoren voor:

 • Meisjes A
 • Meisjes B
 • Meisjes C

Ook zoeken wij naar een enthousiaste JTC voorzitter.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de club en ons te komen versterken?
Laat het weten via [email protected].

Barhoofden

Wij zijn op zoek naar 5 gezellige barhoofden voor de zaterdagen. Als barhoofd sta je ongeveer 4 keer per seizoen op zaterdagen 3,5 uur achter de bar. Bij de inroostering aan het begin van het seizoen houden we uiteraard rekening met jouw voorkeursdagen en -tijden. Als barhoofd stuur je de als vrijwilligers ingeroosterde ouders van jeugdleden aan. Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zaterdagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken- en koffie-apparatuur bediend moeten worden etc.

Als barhoofd word je, als je dit wilt, in ruil voor je werkzaamheden in de bar, vrijgesteld van rij diensten voor het team van je kind.

Als je van aanpakken houdt, het leuk vindt om (nog) meer mensen op de club te leren kennen en ook graag iets voor de club doet, meld je dan nu aan of vraag nadere info bij Lydia, zaterdag barcoördinator, via e-mail: [email protected].

Zaalcommissie zoekt nieuwe leden

Zin om deel te nemen aan een leuke commissie binnen DHV? Door het vertrek van 2 leden is de zaalcommissie op zoek naar twee nieuwe leden. Door de eigen zaal hal heeft de commissie een goede boost gekregen en zijn er veel nieuwe taken bijgekomen. De zaalcommissie bestaat momenteel uit Arnout Nefkens en Peter van Woerden. Arnout verzorgd het technisch beheer van de zaalhockeyhal en Peter is voorzitter van de commissie. We zijn op zoek naar een wedstrijdsecretaris en een vierde lid.

De taken van de wedstrijdsecretaris zijn globaal de volgende:

 • Aanspreekpunt voor teams tijdens competitie
 • Controle, verwerking uitslagen
 • Per speelweekend, klaarleggen koffers met ballen, fluitjes, wedstrijdschema's etc.
 • Actualiseren informatie m.b.t. wedstrijd gerelateerde wijzigingen vanuit de KNHB
 • Aanspreekpunt vanuit KNHB Zaal oost
 • Verantwoordelijk voor tijdig uitvragen en verstrekken informatie (zaal- en wedstrijd handleidingen) aan coaches/managers
 • Klachtenafhandeling

Het vierde lid zou de volgende taken kunnen doen:

 • Glow event coördineren (aansturen externe commissie)
 • Hand- en spandiensten (b.v. diverse klusjes in de zaal, voorbereidingen op het nieuwe seizoen e.d.)
 • PR zaalhockey

Uiteraard kunnen we in overleg taken herverdelen.

Heb je zin om ons te komen versterken? Neem dan contact op met Peter van Woerden (06-24533132) of Arnout Nefkens (06-29736734) of mail naar [email protected]

Vrijwilligerscommissie:

Een vereniging als DHV kan niet zonder vrijwilligers, zij houden de organisatie draaiende. En deze vrijwilligers zijn constant nodig, voor diverse commissies maar ook voor tijdelijk of eenmalige zaken.

De vrijwilligerscommissie is de verbindende factor tussen de mensen die wie "iets” willen doen voor de club en de commissies die opzoek zijn naar versterking.

Ben jij iemand, de netwerker die makkelijk mensen aanspreekt, graag mee helpt zoeken naar de juiste mensen voor de job, dan is de vrijwilligerscommissie op zoek naar jou.

Voor vragen of aanmeldingen kan je mailen naar: [email protected]