Sponsor worden bij DHV

Sportsponsoring als communicatie


Sport speelt een prominente rol in onze samenleving. Sport biedt ontspanning, inspanning, plezier, emotie en voor velen een uitlaatklep voor het drukke alledaagse bestaan. Het hockeyspel heeft in Nederland een belangrijke impuls ondergaan sinds de aanleg van kunstgrasvelden. Daardoor is het spel technisch verfijnd en versneld. Verder speelt Nederland ook op internationaal niveau een belangrijke rol in het hockeyspel. De betrokkenheid die sporters hebben met hun sport, creëert voor het bedrijfsleven vele mogelijkheden. Sportsponsoring is een volwaardig medium. Daarbij speelt de sportieve uitstraling die deze vorm van communicatie met zich meebrengt, een unieke rol.


Hoofdsponsor

Een hoofdsponsor is een bedrijf of persoon die de vereniging financieel of anderszins, bijvoorbeeld door het leveren van diensten of producten, ondersteunt.Hierdoor verwerft u de mogelijkheid op basis van branche-exclusiviteit uw bedrijfsnaam te vermelden op borden op onze accommodatie, op kleding van spelers en bij evenementen.Er is zelfs een mogelijkheid om een veld van uw bedrijfsnaam te voorzien.Tevens krijgt u bijzondere rechten; u mag bijvoorbeeld een aantal malen per jaar kosteloos gebruik maken van onze accommodatie (voor evt. personeelssportdagen), u krijgt een aparte vermelding op onze website en u wordt in het clubgebouw duidelijk vermeld als hoofdsponsor.


Reclamedoek / -bord

Bordsponsoring betreft hoofdzakelijk reclameborden rondom de velden en het clubhuis.Zo staat u bij wedstrijden altijd 'in the picture' bij spelers en toeschouwers.De formaten van de borden zijn, in verband met de gewenste conformiteit, aan regels gebonden en worden u graag verstrekt door de sponsorcommissie. Ook reclamedoeken met een royale afmeting kunnen geplaatst worden. Hiervoor levert de sponsor een cd of filmpje voor tekst. De commissie bespreekt mogelijkheden van prijzen en contractduur met sponsor.


Contracten voor reclameborden zijn voor 3 jaar met stilzwijgende verlenging

1 bord € 550 per jaar

2 borden € 1000 per jaar

3 borden € 1500 per jaar

4 borden € 1800 per jaar

5 borden € 2000 per jaar

De sponsorcommissie van DHV bepaalt waar de borden komen te hangen.

Tegen een meerprijs mag de sponsor zelf de plaats bepalen van zijn bord(en), dit kan echter alleen in overleg met de sponsorcommissie van DHV .

De kosten voor productie van de borden (via Nice Letters) zijn voor de sponsor.

Clubkleding

DHV heeft sinds seizoen 2019/2020 een samenwerking met het merk The Indian Marahadja. Alle kleding is te verkrijgen via de DAKA op het Boreelplein te Deventer.


Wilt u een team sponsoren? Graag! Bij interesse altijd eerst graag contact opnemen [email protected] 


Bij plaatsing van bedrijfslogo’s graag altijd contact opnemen met [email protected] 


Daka biedt de teamsponsoren op de totale clubkledinglijn van The Indian Maharadja een korting van 20% aan. 


The Indian Maharadja heeft het exclusieve recht om het DHV logo te gebruiken. Het is niet toegestaan om het DHV logo te drukken op eigen aangeschafte kleding. 


DHV heeft verschillende sponsorpakketten:* zoals (stick)tassen en trainingsshirts 

** maximaal bedrag per team 


Voor sponsoring Heren 1 en Dames 1 gelden andere tarieven. 


Indien u toch kiest voor een ander kledingmerk dan vragen wij een afdracht van €1000,- voor wedstrijdshirt en/ of trainingspakken/ hoodies. Voor accessoires geldt dan een afdracht van €300,-


Bedrukken DHV kleding 


Bedrukking 


DHV adviseert de sponsor om de kleding bij Apollo Print of Print4textiel te laten bedrukken, aangezien DHV voor de bedrukkingskosten een speciale afspraak heeft gemaakt. 


De kosten van het drukken van het logo van de sponsor op de kleding zijn voor de sponsor. 


Meer informatie over de bedrukkingskosten kunt u opvragen bij onderstaande bedrijven: 


Apollo Print [email protected] of 0570-626931 


Print4textiel [email protected] of 0570-238085 


Gezien wij binnen wij DHV staan voor uniformiteit hebben wij met de drukkers afspraken inzake de bedrukking gemaakt. Dit document is op te vragen bij de [email protected]


Jeugd 


Op de voorkant van het jeugdshirt staat standaard het logo van onze hoofdsponsor ABN AMRO alsmede het DHV-logo. Op de mouw staat zowel Daka als Nieuwenhuijse Volvo. 


De mogelijkheid en plek van overige sponsornamen moet altijd overlegd worden via [email protected] 


Spelernaam of –nummer kan op de achterkant van het shirt, op de voor- en achterkant van het trainingsjack/ hoodie of de trainingsbroek worden bedrukt. 


Senioren 


Op de voorkant van het seniorshirt staat enkel het DHV-logo, zodat ook de voorkant van de seniorenshirts voor een sponsorlogo beschikbaar is. Op de mouw staat zowel Daka als Nieuwenhuijse Volvo.


Adverteren in het magazine van DHV "de Telescoop"


advertentie "de Telescoop"

1 jaar

2 jaar

3 jaar

Formaat

h x b

1/8 pagina + digitaal wedstrijdbord

€ 175,00

€ 325,00

€ 475,00

5,5x8,5 cm

1/4 pagina + digitaal wedstrijdbord

€ 225,00

€ 425,00

€ 625,00

11,9 x 8,5

1/2 pagina + digitaal wedstrijdbord

€ 300,00

€ 550,00

€ 750,00

11,9 x 17,5

1 pagina + digitaal wedstrijdbord

€ 500,00

€ 950,00

€ 1.250,00

25,2 x 17,5


Het magazine wordt 4 keer per jaar uitgegeven.

Oplage: 1.000 exemplaren en wordt verspreid onder alle leden en sponsoren.

Het digitale wedstrijdbord (flatscreen) hangt centraal in ons clubhuis, daarop wordt het wedstrijdschema weergegeven alsmede nieuws en reclame-uitingen.


Advertentie op de site

Advertenties via de site vestigen dagelijks aandacht op de naam van de sponsor. Mogelijkheden en tarieven zijn op te vragen bij de leden van de sponsorcommissie.


Alternatieve sponsoring

DHV organiseert tal van evenementen, toernooien en clinics met diverse sponsormogelijkheden. U kunt uw bedrijfsnaam aan een evenement verbinden. Iedere vorm van sponsoring is hierbij bespreekbaar. We juichen dan ook al uw ideeën toe!


U kunt de sponsorcommissie bereiken via het e-mail adres: [email protected]


Alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW