Vorige

EHBO

23-8 Nieuws
Een nieuw seizoen met nieuwe kansen. Op een doelpunt, op een strafcorner. Kans op een leuke trainer. Maar ook kans op nieuwe blessures, verwondingen en pijntjes.
Jullie weten allemaal hoe we veilig sporten en hoe blessures te voorkomen. Jullie hebben ter voorbereiding dit seizoen natuurlijk allemaal de richtlijn van de KNHB gelezen https://www.knhb.nl/app/uploads/2016/12/Hockey-EHBO.doc. Toch?

Dat is best een heel boekwerk maar wees gerust. Omdat jullie het misschien niet helemaal gelezen hebben, is de EHBO-cie van DHV weer wat leven ingeblazen. 
Om jullie te ondersteunen. 

Als eerste actie zijn de EHBO dozen gemonteerd op bereikbare plaatsen en goed gevuld. We hopen met ons voorraadbeheerbeleid te voorkomen dat mensen mispakken. In het bijgesloten (grappig doch nuttige) filmpje zie je waar de dozen hangen, waar je het ijs kan vinden en hoe de AED bereikbaar is.HOE WAT WAAR
Voorraad en ijs: In de trainerskamer boven.
AED: in de kantine bij de toiletten
EHBO doos 1: Naast de deur van de trainerskamer boven
EHBO doos 2 en 3 en ijs: In de blokhut, binnen rechts tegen het raam (graag de blokhut openen wanneer je het terrein opent, zodat dit direct beschikbaar is zonodig)
EHBO doos 4: Aan de hal. (dan hoef je van veld 4 niet helemaal naar de blokhut te rennen voor een pleister)

Het spreekt voor zich dat we hier allemaal normaal mee om gaan en mensen die er een zooitje of spelletje van maken gezamenlijk op aanspreken!
Onze sponsor Salland Apotheek Raalte heeft niet voor niets hier moeite voor gedaan.

Kijk eens in een EHBO doos op DHV. Let op, je haalt deze uit de houder door aan de zijkant los te klikken. Snap je wat je met het materiaal moet doen? Weet je hoe het gebruikt moet worden? 
Tip: vraag ook aan het begin van seizoen bij je pupillen of er ziektes zijn waar jij rekening mee moet houden. Kan best nuttig zijn. 

Wij zullen onze commissiewerkzaamheden langzaam uitbreiden. Tips en adviezen, complimentje of mocht je toch onvolledige doos tegen zijn gekomen?
Mail via [email protected] naar EHBO-cie DHV

Groet Marieke en Annemiek
 
23-8-2019