Vorige

Trimhockey Leden Gezocht

30-5 Nieuws

Op basis van plezier maken/hebben en sportief bezig zijn, is er bij DHV wekelijks op 3 momenten "TRIMHOCKEYā€¯.

Elke maandagavond en zondagochtend is er een gemengde groep en elke woensdagavond is er een damesgroep. Op deze momenten wordt er getraind en veel onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Het trimhockey is bedoeld voor senioren die anderhalf uur in de week willen hockeyen om lichamelijk bezig te zijn, om het spel te leren omdat hun kinderen zijn gaan hockeyen en/of omdat ze het gewoon leuk vinden. Niveau en kwaliteiten zijn niet van belang, inzet en enthousiasme wel.

Omdat er voor de beginnende hockeyer toch wat een drempel is ontstaan t.o.v. de bestaande groepen willen we bij aanvang van het nieuwe seizoen op de maandagavond starten met een nieuwe groep. Voor deze groep zoeken we spelers die het leuk vinden om het spel te leren. Door middel van gerichte oefeningen zullen we stap voor stap de verschillende technieken aanleren om af te sluiten met een kort partijtje.

 

Mocht je zin hebben om te gaan hockeyen maar nog geen of niet zoveel ervaring hebben meld je dan aan via een mail aan [email protected]

 
30-5-2018