Vorige

Wat een seizoen voor Meisjes B1 2017-2018 – 2e van Nederland

25-6 Nieuws
Wat ooit begon als een droom om in ieder geval Landelijk te halen, werd na een seizoen hard werken beloond met het behalen van de finale in het Wagener Stadion.


Afgelopen zaterdag werd deze finale gespeeld, en hoe!!
Er waren ongeveer 250 supporters van Deventer afgereisd naar Amstelveen om de meiden te steunen, dit was echt super. En als beloning kregen alle supporters een wedstrijd te zien waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten. Ja deze meiden hebben in het Wagener Stadion laten zien dat er in Deventer goed gehockeyd kan worden. De meiden hebben echt geknokt voor wat ze waard zijn en bij het eindsignaal was de stand dan ook 1-1, waardoor na shoot-outs Rotterdam toch de landstitel wist te bemachtigen.


Maar wat zijn de meiden trots als we vanuit diverse professionele hoeken horen, en er ook geschreven wordt: "Rotterdam pakte na shoot-outs vandaag ook de landstitel, maar het was Deventer dat imponeerde in de wedstrijd.”


Meiden/Coach/Manager/Trainers bedankt voor dit jaar! Een geweldige prestatie.


Daarnaast willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen, maar in het bijzonder:
  • Ouders en familie
  • Toine Veenhuis en Wijnand Went
  • DHV JB1
  • Nijha BV
  • En onze sponsors: 
    Abellife, Bestwerk, Caroline Muller, GymFit, Matrixfitness, Vinflex en Brasserie Zonnig
Zonder jullie steun hadden wij dit niet kunnen bereiken.


 
25-6-2018

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?