Vorige

Afkopen bardienst

23-7 Nieuws
De bardienst/wedstrijdtafeldienst van zaterdag kan alleen aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,--. 

Bardienst/wedstrijdtafeldienst zaterdag:
Ouders van jeugdleden worden ongeveer 1 keer per jaar ingedeeld voor een bardienst/wedstrijdtafeldienst van 3,5 uur op een zaterdag, ongeacht het aantal kinderen dat lid is van DHV. Coaches en managers van de zaterdagteams zijn vrijgesteld van deze bardienst/wedstrijdtafeldienst (maximaal 2 per team!).
Een aantal weken voor uw bardienst ontvangt u via e-mail bericht van uw bardienst/wedstrijdtafeldienst. Ook krijgt u in de week voorafgaand aan de zaterdag van uw bardienst nog een herinnering. Wanneer u niet kunt, dient u zelf voor vervanging te zorgen.
Deze bardienst/wedstrijdtafeldienst kan (alleen) aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,--. Wilt u gebruik maken van de afkoopregeling, dan verzoeken wij u per omgaande een mail te sturen aan [email protected], in ieder geval voor 21 augustus a.s. Vermeld hierbij ook de namen van uw kind(eren) en het team waarin deze zit(ten). Het afkoopbedrag wordt dan gelijk met de contributie in rekening gebracht en ge├»nd. Vragen en opmerkingen kunnen per mail gestuurd worden aan [email protected].
Heeft u vorig seizoen de bardienst afgekocht en wilt u dat aankomend seizoen ook? Dan hoeft u niets te doen, dan houden we dat aan.


Lydia Gerritsma, zaterdagbarco├Ârdinator
 
23-7-2019