Vorige

Afkopen bardienst

16-7 Nieuws
De bardienst/wedstrijdtafeldienst van zaterdag kan aan het begin van het seizoen tm 18/8 afgekocht worden voor € 35,--, niet gedurende het seizoen.

Bardienst/wedstrijdtafeldienst zaterdag:
Ouders van jeugdleden worden volgens onze clubregels ongeveer 1 keer per jaar ingedeeld voor een bardienst/wedstrijdtafeldienst van 3,5 uur op een zaterdag, ongeacht het aantal kinderen dat lid is van DHV. Coaches en managers van de zaterdagteams zijn vrijgesteld van deze bardienst/wedstrijdtafeldienst (maximaal 2 per team!).
Een aantal weken voor uw bardienst ontvangt u via e-mail bericht van uw bardienst/wedstrijdtafeldienst. Ook krijgt u in de week voorafgaand aan de zaterdag van uw bardienst nog een herinnering. Wanneer u niet kunt, dient u zelf voor vervanging te zorgen.
Deze bardienst/wedstrijdtafeldienst kan (alleen) aan het begin van het seizoen afgekocht worden voor € 35,--. Wilt u gebruik maken van deze afkoopregeling, dan verzoeken wij u per omgaande een mail te sturen aan [email protected], in ieder geval voor 19 augustus a.s. Vermeld hierbij ook de namen van uw kind(eren) en het team waarin deze zit(ten). Het afkoopbedrag kan dan gelijk met de contributie in rekening worden gebracht en ge├»nd. Vragen en opmerkingen kunnen per mail gestuurd worden aan [email protected].
Heeft u vorig seizoen de bardienst afgekocht en wilt u dat aankomend seizoen ook? Dan hoeft u niets te doen, dan houden we dat aan.

 
16-7-2020