Vorige

Barhelden gezocht

16-7 Nieuws
Gastvrije barhelden gezocht! 
Vind jij het ook zo gezellig om na je training een drankje te kunnen doen? Of als je langs de lijn staat bij je zoon of dochter, dat je je kunt opwarmen met een vers kopje koffie? Een koud biertje doen op het terras op een gezellige zonnige zondag? Tja wie niet? Maar dit gezelligste gedeelte van de club, de bar, heeft wel dringend nieuwe helden nodig die daarvoor mede kunnen zorgdragen!  

Barhoofden
Zo zoeken we gezellige barhoofden voor de zaterdagen. Als barhoofd sta je ongeveer 4 keer per seizoen op zaterdagen 3,5 uur achter de bar. Bij de inroostering aan het begin van het seizoen houden we uiteraard rekening met jouw voorkeursdagen en -tijden. Als barhoofd stuur je de als vrijwilligers ingeroosterde ouders van jeugdleden aan. Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zaterdagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken- en koffie-apparatuur bediend moeten worden etc. 

Als barhoofd word je, als je dit wilt, in ruil voor je werkzaamheden in de bar, vrijgesteld van rijdiensten voor het team van je kind.
 
Als je van aanpakken houdt, het leuk vindt om (nog) meer mensen op de club te leren kennen en ook graag iets voor de club doet, meld je dan nu aan of vraag nadere info bij Lydia, zaterdagbarco├Ârdinator, via e-mail: [email protected].
 
Betaalde barmedewerkers
Wij zijn ook nog op zoek naar vrolijke jongeren die onze betaalde barcrew willen versterken. Ben je 16 jaar of ouder, zoek je een betaalde bijbaan en wil jij wel achter de bar in het clubhuis werken? Als je niet vies bent van ook wat poetswerk af en toe ben je van harte welkom! We hebben mensen nodig voor zaterdagen en zondagen overdag en de doordeweekse avonden.
Als je 1 of meerdere dagen per week wel wilt bijdragen aan een gastvrij clubhuis of wat info wilt, stuur dan een mailtje naar Jasper via [email protected]

Je kunt uiteraard ook één van de barcommissieleden aanspreken.

De Barcommissie
Jasper, Jean-Paul, David, Rowin en Lydia 
 
16-7-2020