Vorige

Dames 1 organiseert activiteit voor de E6 en E8-tallen!

1-10 Nieuws Hallo allemaal, Dames 1 hier!

De herfstvakantie is alweer in zicht. Twee weken hockey missen kan natuurlijk niet en daarom hebben wij, als Dames 1, een mega leuke dag voor jullie georganiseerd. 

Wanneer?
10 oktober van 09.00u tot 14.00u.

Waar?
Op de velden van DHV.

Voor wie?
Alle teams van de E6-tallen en de E8-tallen! 

Wat?
Een mega gaaf landen-toernooi met je eigen team! Je neemt het op tegen de gaafste landen. Zo strijden jullie misschien wel tegen Curacao of Amerika! Je wordt als team gecoacht door speelsters uit Dames 1 waardoor je nog meer leert!Naast alle wedstrijdjes krijg je natuurlijk ook wat lekkers te eten en drinken en is er een spannende verkleed competitie. Als je je hebt opgegeven met je team, ontvang je van ons een land. Het is de bedoeling dat jullie allemaal zo goed en origineel mogelijk verkleed komen in het thema van dat land. Het team wat dat het beste doet wint dan een hele gave prijs!!πŸ…

Durven jullie de strijd aan?
Dan zien we jullie zaterdag 10 oktober!

Groetjes,
Dames 1 πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ‡¦πŸ‡·πŸ‡³πŸ‡ͺπŸ‡°πŸ‡³πŸ‡­πŸ‡ΊπŸ‡§πŸ‡·

P.S: Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected], geef hierin aan om welk team het gaat en hoeveel kids erin spelen.
Vergeet niet ook een broodtrommeltje mee te nemen voor de lunch, dit is handiger I.V.M Corona. Voor drinken en een snack wordt wel gezorgd!
 
1-10-2020