Clubkleding 


Op dit moment (vanaf 1 mei 2019) kan er, tot nader bericht, geen kleding worden besteld via de webshop! Indien u kleding wilt bestellen, of vragen heeft graag een mail naar [email protected]


Kleding:

DHV heeft een samenwerking met het merk ClubColors. Door deze samenwerking heeft onze vereniging een uitgebreide collectie, een makkelijke webshop en een winstdeling. Het officiële wedstrijdtenue bestaat uit een geel DHV shirt, gele DHV kous en zwarte DHV rok/broek. Naast dit thuistenue bestaat er ook een uit-variant, bestaande uit een zwart DHV shirt en een zwarte DHV kous (let op: niet ieder team heeft dit uit-tenue).

.

De collectie bestaat op dit moment naast de wedstrijdkleding uit een trainingspak en een trendy hoodie.

.

Bestellen gaat makkelijk via de webshop button op onze homepage. Pasmaten van de volledige collectie zijn op zaterdag en zondag aanwezig in het clubhuis.

.

Vlak voor aanvang van het seizoen is er een speciale clubkledingverkoop op de club. Dit wordt via de site en de nieuwsflits aangekondigd.

.

.

Prijzen kleding, incl. BTW:

Een shirt, broek of rok kost € 34,95 voor de junior maten/ € 37,50 senior maten. Trainingsjack € 44,95 jr/€ 47,50 sr; Traingingsbroek € 39,95 jr/€ 42,50 sr, Hoodies € 44,95 jr/ € 47,50 sr.

Gele en zwarte kousen zijn € 12,50 jr/sr. Prijzen van de overige kleding kunt u vinden via de webshop.

DHV logo: ClubColors heeft het exclusieve recht om het DHV logo te gebruiken. Op alle kleding van Club Colors staat het DHV logo. Het is niet toegestaan om het DHV logo te drukken op eigen aangeschafte kleding.

.

Een team sponsoren? Ja graag!
Bij interesse altijd eerst contact opnemen met [email protected].

.

DHV heeft verschillende sponsorpakketten:

.

Bedrukken en plek logo’s:

Jeugd:

Op de voorkant van het jeugdshirt staat standaard het logo van onze hoofdsponsor ABN AMRO alsmede het DHV-logo.

De mogelijkheid en plek van overige sponsornamen moet altijd overlegd worden met de sponsorcommissie ([email protected]).

Spelernaam of –nummer kan op de achterkant van het shirt, op de mouw van het shirt, op de voor- en achterkant van het trainingsjack, op de trainingsbroek of op de voor- en achterkant van de hoodie worden bedrukt.

Senioren:

Op de voorkant van het seniorshirt staat standaard het DHV-logo, zodat ook de voorkant van de seniorenshirts voor een sponsorlogo beschikbaar is.

Het bedrukken van kleding is in beheer en op kosten van de sponsor.

.

DHV adviseert de sponsor om de kleding bij Apollo Print te Deventer te laten bedrukken, aangezien DHV met Apollo Print voor de bedrukkingskosten een speciale afspraak heeft gemaakt.

.

Voor de bedrukkingskosten kunt u rechtstreeks contact opnemen met Apollo Print, te weten [email protected] of 0570-626931.

.

Interesse? We helpen je graag verder.

Mail [email protected] en/of [email protected]

 

 
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
24-6    MA1
26-6    MA1
26-6    Dames trim woe
1-7    MA1
3-7    MA1
6-7    MA1
8-7    MA1
10-7    MA1
Hele agenda
Vandaag jarig
Lynn Haarsman
Gijs van der Hoeven
Dorien Huyer
Gideon Karsten
Dorien Kleverwal
Livia Leerink
monique van lieshout
Liza Lommen
Inez Neppelenbroek
Monique Rogier
Daniela Talamini
Julian Wevers
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.