Telescoop

Telescoop DHVHet glossy clubmagazine van DHV.  Een bewaarnummer met foto’s voor leden. Een praktisch informatief blad voor nieuwe leden en iedereen die wil kennis maken met hockey op DHV. De Telescoop staat vol met leuke items over hockey, DHV, teams en onze vrijwilligers. De Telescoop wordt minimaal 2x per jaar uitgebracht als papieren en online versie.

Zodra de online versie beschikbaar is vind je die


Telescoop-redactie
De Telescoop redactie bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om teksten te schrijven en samen een mooie glossy samen te stellen. Nieuwe redactieleden zijn altijd van harte welkom. Wil je een keer kennis maken of meer weten wat het inhoudt om mee te denken over de nieuwe Telescoop? Of weet je nu al dat je schrijven leuk vindt en een bijdrage wilt leveren? Stuur ons dan even een mail via [email protected]

Kopij
Heb jij iets leuks voor de Telescoop, laat het ons weten via [email protected]. Je hoort dan vanzelf wanneer de volgende Telescoop weer op de planning staat en wanneer je dus jouw artikel of foto terug kunt zien in de nieuwste Telescoop.