Telescoop

Telescoop DHVDe Telescoop is na een tijdje afwezigheid weer helemaal terug! De Telescoop is het glossy clubmagazine van DHV, een bewaarnummer met foto’s voor leden en een praktisch informatief blad voor nieuwe leden en iedereen die wil kennis maken met hockey op DHV. De Telescoop staat vol met leuke items over hockey, DHV, DHV teams en vrijwilligers van DHV. De Telescoop wordt minimaal 2x per jaar uitgebracht als papieren en online versie.


Telescoop-redactie
De Telescoop redactie bestaat uit drie enthousiaste spelende leden en een ouder. Samen zijn ze, zowel in de jongens als meiden lijn, actief bij de jongste jeugd, junioren, senioren, veteranen, keepers, scheidsrechters en trimmers. Nieuwe redactieleden zijn van harte welkom. Wil je een keer kennis maken of meer weten wat het inhoudt om mee te denken over de nieuwe Telescoop? Stuur ons dan even een mail via [email protected]

Kopij
Heb jij iets leuks voor de Telescoop, laat het ons weten via [email protected] Het eerstvolgende nummer verschijnt in april. De sluitingsdatum kopij voor het volgende nummer is 28 februari 2022.