Dit betekent dat er in die periode geen barbezetting is en vanaf maandag 28 augustus is de bar dan weer geopend.
Sponsors promoten hun diensten en/of producten op verschillende manieren op de club middels activiteiten en reclame uitingen (zoals borden, op shirts en advertenties in de Telescoop). Zij leveren op deze manier een belangrijke bijdrage aan de (financiĆ«le) ondersteuning van DHV. 

Een goede vakantie iedereen en straks weer uitgerust op de velden!!
Zaterdag wordt er nog gehockeyd door de jongste jeugd en dan is het seizoen toch echt afgelopen. Het is dan ook weer tijd om de keepersmaterialen in te leveren. Alle teams die geen vaste keeper hebben en de vaste keepers die gaan stoppen, moeten hun spullen inleveren.
Hebben jullie het al gelezen?
11-jarige fan reist naar Londen om idool Van der Ven te zien Matz Eskes is een echte hockeyfan. Voor zijn elfde verjaardag wisten zijn ouders dus precies wat ze hem cadeau moesten doen. Kaartjes voor de Hockey World League in Londen om zijn hockeyvoorbeelden Sam van
Gezien de aantallen in de JA2 willen wij jullie vragen, wie zouden er vrijwillig de keuze willen maken om aankomend seizoen in een senioren team te spelen! Want H4 zoekt sowieso nog 2 of 3 spelers die hun willen versterken. Anders zijn wij genoodzaakt om met een roulerend systeem te werken, per wedstrijd zijn er 16
Bijgevoegd de teamindelingen van de Meisjes Jongste Jeugd voor het seizoen 2017-2018
Voor het komend seizoen zijn de volgende mensen aanspreekpunt in de commissie Jongste Jeugd. Voor vragen, aanmelding als coach enz. kun je bij hen terecht.
Mireille Kroes: M8E
Mirjam de Kramer : M6E
Zoals gebruikelijk worden de teamindelingen voor de seniorenteams en de veteranenteams niet op een bijzondere manier bekend gemaakt. Doorgaans blijven deze teams vergelijkbaar met die van afgelopen seizoen. Met de aanvoerders van de teams is hierover contact geweest. De teams worden aankomende weken op de site
In de bijlage vind je de VOORLOPIGE Teamindeling van de Jongens Junioren seizoen 2017-2018. Door recente opzeggingen en ontwikkelingen is er gekozen voor een tijdelijke ongelijke verdeling met in sommige teams meer spelers . 
In de bijlage vind je de Teamindeling van de Meisjes Junioren seizoen 2017-2018.
Voor de selectieteams worden de coaches en managers gevraagd door het DHV bestuur commissaris Meisjeslijn. Deze zal de komende dagen verder worden aangevuld.
Omdat de afronding (waaronder ook de financiĆ«le) van seizoen 2016-2017 nog niet geheel klaar is en alles met elkaar in Lisa verbonden is, is het op dit moment niet mogelijk om de seizoensovergang 2017-2018 door te voeren. Hierdoor zijn de nieuwe teams nog niet via de site en mobiele app zichtbaar.
Zoals bekend wordt er bij de spelers en speelsters van de selectieteams een toeslag van € 25,-- extra in rekening gebracht.  Per seizoen worden de teams aangewezen voor wie dit van toepassing is. Hieronder vallen ook de opleidingsteams.
Voor het seizoen 2017-2018 betreft dit de teams:
Bijgevoegd de teamindelingen van de Jongens Jongste Jeugd voor het seizoen 2017-2018
Voor het komend seizoen zijn de volgende mensen aanspreekpunt in de commissie Jongste Jeugd. Voor vragen e.d. kun je bij hen terecht.
Elsbeth Vermaak en Hyke Jongebreur: JF, J6E en J8E.
Omdat er bij de benjamins en funkeys vaak veel nieuwe aanmeldingen zijn in de zomer, worden de kleurengroepjes in augustus via de mail verstuurd. 
Voor vragen kun je terecht bij [email protected]
Omdat binnenkort de teamindelingen bekend worden gemaakt is het belangrijk om de afspraken omtrent de clubkleding en sponsoring nog eens duidelijk te maken.
Daarom verwijzen wij iedereen met vragen over kleding of het sponsoren van kleding op de site naar het kopje leden en dan het onderdeel clubkleding.
Omdat we zelf het zwarte uittenue zo mooi vinden hebben we voor de start van het nieuwe seizoen een mooie deal: koop je met het hele team voor iedereen een zwart uitshirt of vind je een sponsor die voor het hele team een zwart uitshirt wil aanschaffen dan krijgt ieder teamlid een zwart paar uitsokken van DHV
Door de diverse ontwikkelingen, welke wij als bestuur in goede banen willen leiden en de komende wisseling van de Penningmeester s van SDH en DHV en de Voorzitter van DHV, wordt de ALV uitgesteld naar september 2017.
 
In de ALV van september zullen de volgende punten aan bod komen:
Na jarenlang achter de schermen de Nieuwsflits van DHV te hebben verzorgt, wil Aletta Terpstra graag het stokje eind dit seizoen overdragen aan een andere vrijwilliger.
 
Wat houdt het verzorgen van de Nieuwsflits in:
Vrijdag 16 juni is de laatste trainingsdag, daarna is het zomerstop. Maandag 14 augustus starten de selectieteams weer met trainen en vanaf maandag 28 augustus ook de breedteteams. 
Ben jij er al bij? Op 24-28 juli is er een Hockey- en Tophockeykamp op DHV. Met elke dag lekker hockeyen en veel plezier. Ga aan de slag met jouw techniek! Je krijgt een clinic van een topspeler, traint met enthousiaste en goede begeleiders en aan het einde van het kamp ben jij een geweldige ervaring rijker!
En ook bij de jongens is het raak:   Mees de Jong, Joost Tolboom en Matz Eskes zijn geselecteerd voor Selectie Jongens Oost C. Heren van harte gefeliciteerd!! 
Mette Winter is geselecteerd voor Nederlands B! Van harte gefeliciteerd Mette, heel goed gedaan.  
Vers van de pers!
Vandaag zijn geselecteerd Puck Winter en Juul Bralts voor Selectie Meisjes C-Oost. Dames van harte gefeliciteerd!!
 
Op 26 en 27 augustus vindt op DHV een groots toernooi plaats voor jongens en meisjes uit de A en B jeugd die het komend seizoen op het hoogste niveau zullen gaan spelen. Onze MA1, MB1, JA1 en JB1 zullen met 12 andere teams een aantal topwedstrijden spelen. Hiermee gaan we ervan uit dat ze goed voorbereid zijn om komend
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
27-6    training MB1
27-6    training JD1
28-6    training MD1
28-6    training MB1
28-6    training MC3
29-6    training MC2
29-6    training MA1
30-6    training MB1
Hele agenda
Vandaag jarig
Floor Lankveld
Janne Noordijk
Ed van Orden
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.